Annonse

DENNE UKENS…

Hallaisen ♥

All good in the hood? 

Vi har klart å komme oss opp av sengen, og skal etterhvert komme oss ut på en sånn kanalrundfart. Det er jo obligatorisk når man er her i Amsterdam, på lik linje som å ta en liten tur innom live sex show, haha.

Jaddaa.. Vi var på sex show i går, og det var en meget interssant opplevelse. Vi snakker live porn, liksom.. Suging og sex for alle penga på en scene noen meter foran deg, haha. GØY! Dette var en litt annerledes lørdag, for å si det sånn.. La oss gå over til denne ukens oppsummering!

BESTE INNKJØP:

Det er ingen tvil om at mine nye sorte Adidas med leopardmøster i velour, er det fresheste som har blitt med meg hjem denne uken. I tillegg til at de ser superfresh ut, er de behagelig å gå i, og det er jo alltid noe å rope hurra for. Disse tok jeg med meg fra DNA på Oslo City, hvis noen av dere skulle lure. 

INSTAGRAM:

Jeg blir aldri lei av freshe farger, trope, sommervibber, og palmer. På @katgaskin er det sommer hele året, og jeg elsker det hun legger ut. Superfresht, friskt, fargerikt og vakkert. Denne kontoen er og blir en av favorittene på Instagram. 

LÅT:

Ojojoj! 

Dette må være den fineste musikkvideoen jeg noen sinne har sett. Dette er kunst, rett og slett magi, og låten er helt fantastisk. Perfeksjon kaller vi det her!

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg oppfordrer alle til å være litt ekstra oppmerksom, hyggelig og vennlig. Det koster så innmari lite å lytte til noen som trenger å bli hørt, til å smile til en fremmed, eller slå av en prat med noen du ikke kjenner.

Note to self: Be kind!

HØYDEPUNKT:

Hele denne helgen er et eneste stort høydepunkt. Det er ikke ofte vi jentene reiser på tur sammen, og da er det jo så ufattelig hyggelig når det først skjer. Vi har virkelig kost oss gløgg ihjel på denne turen her, og er langt i fra klar for å dra hjem i dag. Denne helgen har gått altfor fort!

CRAVING:

Denne uken har jeg hatt noen sjuke cravings på quiche, og i går spiste jeg quiche for tredje gang på fem dager, haha. Er det vanskelig å lage? Det ser nemlig veldig vanskelig ut, men det hadde vært så digg å kunne mekke sammen en quiche når som helst. Yummy!

WANDERLUST:

Denne uken er Betty og mannen i Miami, og på reiseplanen står en kjøretur til Key West. Jeg har aldri vært veldig hypp på å komme meg til Miami, men etter jeg hørte så mye godt om destinasjonen, og etter å ha sett bildene Betty har sendt på Snap, er det ingen tvil om at dette er en destinasjon jeg ønsker å reise til. Har noen av dere vært der? 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg disse glade bildene med dere, og jeg synes det er fint å dele dem med dere igjen. Jeg hadde på dette tidspunktet omsider begynt å føle meg bedre etter et streptokokkhelvete uten like, og hadde tydeligvis behov for å hente meg inn igjen med hjelp av disse sprdlende snapsene her. 

Så..

Hva har dere cravet mest denne uken? Er det noe annet moro dere ønsker å dele fra uken som snart er over?

LOVE YA ♥ 

Annonse