Annonse

DENNE UKENS…

Bah!

I dag er hjelmen så sjukt trang, og lørdagens festligheter merkes skikkelig godt. Vi var ikke i seng før nærmere seks, og da hadde vi holdt det gående i over tolv timer, haha! I går hadde vi virkelig tatt på oss partybuksene, og etter julebord hos min kjære kusine og mannen, gikk de av oss som var klar for flere sprell på strippeklubb. That’s tydeligvis how we roll, haha… Strippeklubb er jo SÅ gøy! 

Fokus vekket oss for ikke så lenge siden, og jeg tenkte å kicke i gang denne søndagen med en obligatorisk ukesoppdatering, hurra! Dere liker disse oppsummeringene fremdeles, sant? 

Here we go…

CRAVING:

Åhåj som jeg har cravet guacamole denne uken. Det er jo så ufattelig yummy! Nam, nam, nam! Jeg vil bare i guacamole, liksom. Guacamole er LIVET!


//Bilde hentet fra tumblr

INSTAGRAM:

Majorie Lacombe er en kreativ sjel fra San Diego, som har en lidenskap for pastel. Kontoen hennes er så sprudlende, inspirerende og herlig, og man blir garantert i godt humør av å klikke seg inn her. Anbefaler alle fargerike frøkner å følge @creativekipi!

LÅT:

Haha, hva skjer med meg!??? Jeg begynner å få skikkelig sansen for Justin Bieber.. 

Men det har skjedd noe med han, sant? Har han ikke begynt å skape helt sinnsykt bra musikk? 

HAPPINESS:

Åh! Som jeg elsker «Happiness is…» – boken som jeg kjøpte i USA! Sjekk ut The Happy Page på Facebook for å bli litt ekstra glad ♥

BESTE INNKJØP:

Er definitivt den råkule badeanden kledd i leopard, haha! Denne her er noe av det tøffeste jeg har her hjemme, og jeg er så lykkelig for at vi tilfeldigvis ramlet inn i denne butikken i Amsterdam forrige helg. 

Sjå på’n!! 

HØYDEPUNKT:

Ukens soleklare høydepunkt var definitivt da semifinalistene i Vixen Blog Awards ble avslørt. Jeg er fortsatt helt i hundre over å være semifinalist i så mange som fire kategorier, så nå krysser jeg alt jeg har for at dere vil stemme med enda nærmere finalen. Tenk da.. At jeg er nominert i så mange kategorier er takket være dere! Dere er de beste bloggleserne en blogger kan drømme om! 

Takk for at dere er så himla magisk ♥

Du kan stemme på meg under her, om du føler jeg fortjener det!

♥ Årets Gullpenn
♥ Årets Kjendisblogg
♥ Årets Bloggbusiness
♥ Folkets Favoritt

WANDERLUST:

Det er så altfor lenge siden jeg har vært i Bergen, og jeg lengter tilbake til verdens vakreste by! 

Dessverre er det sånn at jeg ikke reiser «hjem» like ofte som før.. Tiden strekker rett og slett ikke til, og når man faktisk har mer eller mindre all familie bosatt i hovedstaden, går det lenger tid mellom hvert besøk. Dette fører riktignok til at det er ekstra stor stas å komme tilbake til byen mellom de 7 fjell, og da setter man jo enda større pris på besøket!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var jeg visst like ferdig som i dag etter fjorårets familiejulebord, haha. Jeg forsvant visst litt på denne dagen, men dagen etterpå skrev jeg et langt innlegg om 90-tallets mange deilige minner. Dette kan dere lese HER!

90-tallet ass! Gotta love it ♥

Nå skal vi trøkke i oss en grandis før vi skal gå i gang med litt søndagsunderholdning til dere, haha! Det var en av dere som tipset oss om en «get to know me tag», stemmer ikke det? Og at det kanskje var gøy om vi gjorde en slik video? Kom gjerne med påstander som vi kan inkludere i denne lille utfordringen. 

Sees senere, darlings ♥

Annonse