Annonse

DENNE UKENS…

Happy søndag, fininger!

Det er på tide å oppsummere uken som snart er over… 

CRAVING:

Jeg har siden vi var i Stavanger for en tid tilbake, cravet den superyummy pizzen fra en eller annen pizzasjappe like bak Scandic Stavanger City. Jeg MÅ faktisk bare finne noe tilsvarende i dag – en sånn pizza slår ALT, dagen derpå. Naaaaaaaam!


WANDERLUST:

Cuba har alltid fascinert meg, og dette spennende reisemålet står høyt oppe på listen over destinasjoner jeg ønsker å besøke. Er det noen av dere som har vært der? Jeg drømmer meg bort.. 


//Bilder fra Tumblr og Stylethatshit

HAPPINESS:

MEST LESTE INNLEGG:

Hahahahahahhahahh! 

Ukens mest leste innlegg er dette, hvor jeg deler frustrasjonen omkring steiner i klementiner, haha. Det er tydelig at flere av dere kjente dere igjen i denne lille historien. Jeg ler!

AVSLØRING:

ENDELIG kan jeg avsløre at jeg skal være med i en splitter ny sesong av «Bloggerne!»

Filmingen har pågått i flere måneder, og det har vært så altfor vanskelig å holde kortene tett til brystet. Nå er katten endelig ute av sekken, og programmet skal sendes på TV 2 Livsstil til våren. Til forskjell fra tidligere år skal programmet gå hver dag fra mandag til torsdag over fem uker, og DÈT er noe å rope hurra for.. «Bloggerne» i så mange som FIRE dager i fem hele uker? Juuubiiii!

HØYDEPUNKT: 

Det er ingen tvil om at høydepunket var hele mandagen, som ble tilbragt i Danmark. Det var rett og slett så fantastisk å legge ordre på ny kolleksjon, og jeg gleder meg så innmari til å vise dere hva for noe moro jeg har laget denne gangen, haha. 

LÅT:

Da jeg var med på VGTV’s Panelet på torsdag, fikk jeg virkelig øyenene opp for han godgutten her. Kiss me til Olly Murs, er virkelig en godlåt som er lagt til på Spotify. Jeg digger denne, juhuu! Musikkvideoen er derimot ikke like bra, haha.. 

INSTAGRAM: 

Fy fader for en deilig konto!

@randomactsofpastel leverer en solid samling av inspirerende og herlige bilder, og jeg har egentlig mest lyst til å printe ut alle sammen, for så å dekorere en hel vegg med dem. Love it!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg noen koselige snaps fra koselige Grünerløkka, og siden det er en stund siden jeg har strollet rundt i hooden med kamera på slep, synes jeg det er fint å dele disse snapsene med dere igjen. Hjelpes som tiden flyr.. Snart jul, hurra!

Nå blir der sen frokost her i heimen, før vi skal gå i gang med innspilling av litt søndagsunderholdning. Noen som gleder seg til YouTube-søndag? Haha!

Nyyyt dagen så lenge, så sees vi veldig snart. 

Klem i fleng 

Annonse