Annonse

DENNE UKENS…

Heia, happy Sunday ♥

Håper dere nyter ukens siste dag, og første søndag i advent.. I dag starter jeg dagen med en real ukesoppsummering, før jeg skal tusle nedover til sentrum for å få litt julestemning, i en blomsterbutikk som selger uendelige mengder med julepynt, haha!

BESTE INNKJØP:

Jeg har sokkedilla!

Jeg ELSKER digge, fargerike og festlige sokker, og får aldri nok. Jeg er ekstra begeistret for sokkene fra Stance – my god så freshe.. OG digge!

 

LÅT:

Det må jo bli Sandra Lyng sin splitter nye «Night after Night«.. Sååå fengende! Denne kan jeg danse til night after night after night, haha!

PROSJEKT:

Før jeg hastet av sted til Spania, var det organisering som stor øverst på To Do– listen.. Noen ganger hoper det seg opp, og i mitt tilfelle var det på et tidspunkt ikke ordning og reda på en dritt. Da var det bare til å finne frem noen kurver, og starte med å organisere og rydde.. OG manne seg opp til å åpne alle regningene som lå slengt i en pose på gulvet… Hallgeir i luksusfellen hadde fått hakeslepp om han hadde sett hvor lite styr jeg har på regningene mine, haha!

WANTIE:

Snø og julesteming! Det har jeg så sjukt lyst på… 

//Bilder fra Tumblr

CRAVING:

Altså..

Peanøttsmør? Hvorfor jeg ikke har kjøpt dette før i starten av uken, er umulig å si. Peanøttsmør må være noe av det mest yummy som finnes, og dette har jeg både cravet og spist hele uken, haha. 

HØYDEPUNKT:

Selvom det er en kjedelig grunn for at jeg er her nede nå, var det likevel et stort høydepunkt å komme inn i stuen her på fredagskvelden, og finne den fine mammaen min i stolen sin med tøfler på bena. Hun er den skjønneste og beste personen jeg vet om, og jeg blir alltid så lykkelig når jeg tilbringer tid med henne. 

GLADMELDING: 

Unnskyld meg, men er det virkelig første søndag i advent? Herlighet så fort tiden går, og i dag har jeg gleden av å ønske den årlige adventskalenderen velkommen. I år som i fjor vil jeg hver søndag i advent dele ut noen helt vidunderlige kalendergaver, så stikk innom litt senere for å se hva som skjuler seg bak den 1. luken – HURRA!

INSTAGRAM:

@nymphostudio facsinerer meg.. Jeg liker minimalismen med innslag av glade elementer og freshe farger!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg hos NRKmP3 for å skravle om den nye sesongen av «Bloggerne«, og det er jo litt vittig å tenke på at det nok en gang er duket for en ny sesong. Er det noen som gleder seg til mer action? 

Sees senere, fininger!

I LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse