Annonse

DENNE UKENS…

Hei igjen, fine venner ♥

Det er litt kjipt at YouTube-søndagene har blitt litt påvirket av alt dette, men jeg skal garantre dere mange festlige videoer med det samme jeg er tilbake i Oslo. Jeg vet jo at dere også setter stor pris på disse ukesoppsummeringene, og her kommer en real oversikt over ditt og datt fra uken som snart er over. 

WANDERLUST:

Når vi kommer oss ut i januar, begynner man å bli ganske så klar for å komme seg lang, laaaaang bort, fra vinter og slaps! Jeg drømmer meg bort til spennende destinasjoner, friske farger og hvite strender, og da passer Mexico perfekt. 

Hmmm.. Nå må jeg inn å se hva en tur til deilige Mexico koster.. Er det noen av dere som anbefaler en bestemt destinasjon? Jeg har hørt at Tulum skal være hinsides vakkert, men regner med det er mange andre nydelige plasser!?

 

MEST LESTE INNLEGG: 

Er dette innlegget hvor jeg deler mine tanker rundt forelde som eksponerer sine barn på nett. Dette er et av de viktigste innleggene jeg har skrevet noen gang, og jeg ble derfor veldig glad da BT Meninger ønsket å dele dette videre. Jeg slutter ikke å la meg sjokkere over hvor mye enkelte foreldre deler i sosiale medier, og denne utviklingen skremmer meg.  

BESTE INNKJØP:

Hehe, det kommer vel ikke som et sjokk at jeg er sjukt happy med den sjuke juletrepynten jeg fant her nede!? Dette er definitivt ukens beste innkjøp, og jeg gleder meg så vanvittig til å komme hjem, og gå i gang med å pynte juletreet. Juuubiiiii!

HAPPINESS: 

Ingen søndag uten litt happiness, eller hva? 

Jeg har jo boken hjemme, med så mange som 500 ting som gjør deg glad, men har du ikke denne boken på lur, kan du glede deg over The Happy Page på Facebook, hvor du kan få en dose happiness akkurat når du vil!


LÅT:

Åh! Er det egentlig noen som ikke liker Whitney Houston? Det er i såfall umulig å forstå, for i mine øyne er dette en av de aller beste kvinnelige artistene gjennom tidene. Herregud så trist at hun ikke er med oss lenger.. 

Musikken varer heldigvis for alltid, og nå i disse juletider går The First Noel på repeat.. Makan for en deilig låt, sunget av en deilig dame!

 

CRAVING:

Selvom det nærmer seg jul, forsvinner ikke lysten på en sommerlig og superhappy sangria – dette har jeg cravet hele uken. Derfor var det et veldig gledelig gjensyn med min soleklare favorittdrikk, da den ble servert da vi i går var ute og spiste middag. 

Sangria er LIVET!

INSTAGRAM:

Skal det være en flamingo om dagen, sarru? 

Haha, jeg blir så glad av @aflamingoaday, og dette er brukeren for alle som er litt over gjennomsnittet begeistret for flamingoer. Her får man se dem i alle ulike settinger, og det er så vanvittig herlig. One to follow for sure!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Kunne jeg friste med et aldri så lite antrekk, og i tillegg kåret jeg månedens leser på video, mens Dennis satt fyllesyk og jævlig i såffan ved siden av meg, haha. Husker dere dette? Denne videoen minner meg også på at jeg har glemt å kåre månedens leser for november, og det skal jeg gjøre ASAP!

Nå skal vi ut på bursdagsmiddag.. Christian fyller år i dag, og det må jo selfølgelig feires, juuhuu! Jeg er sikker på at han blir sjukt glad for en gratulasjon eller to, og det beste hadde jo vært om jeg kunne hooket han opp med en av dere deilige blogglesere.. MOhahahahah! Tenk så stas da? MY GOD!

Nyt resten av søndagen, fininger. Jeg håper dere vet hvor inderlig glad jeg er i dere ♥

Klem i fleng ♥

Annonse