Annonse

DENNE UKENS…

Happy good julemorgen, vakringer ♥

Har dere sovet godt?

Jeg kicker i gang en ny uke med den ukentlige oppsummeringen – dette var ukens lættis, hahhahaha..

 

CRAVING:

Okei.. Finnes der et mer yummy bakverk enn lussekatter? 

Lussekatter er noe av det beste jeg får i desember, men dessverre noe jeg får så altfor lite av, haha. Da jeg var innom Julebakeriet forrige uke, spiste jeg lussekatter til jeg rullet ut av butikken, og jeg kan fortsatt kjenne den gode smaken i munnen. Naaaaam!


//Foto: HER

INSTAGRAM:

En av mine soleklare favoritter på Instagram er @abeautifulmess! Her er det mange bilder å bli glad av, masse farger, og en haug av herlige elementer.. Dette er virkelig en konto man bør følge for litt happy påfyll i hverdagen. 

LÆTTIS:

Det er så fryktelig synd at jeg var alene da dette skjedde, for dette hadde vært så forbanna gøy å ha på film… 

Jeg var ute hos mamsen og Jon på lørdag før jeg dro til Bergen, for å hente en varm jakke jeg kjøpte i Spania.. De måtte selvsagt ta denne med i sin koffert da min var stappfull av julepynt, og da den var hentet og jeg var på vei ut i bilen, skjedde det..

Jeg trynte så inn i satan! Mamma og Jon har nemlig en slags rampe i tre som går fra inngangsdøren og ned på grusen, sånn at det blir litt lettere med rullestol, og denne trerampen var så glatt at det rett og slett var umuilg å holde seg på bena. Jeg sklei, føk opp i luften, og moste ned i plattingen med hele kroppen. Jeg landet helt flatt, så her fikk hele kroppen kjenne på det harde underlaget, og siden jeg falt så hardt, hørte de braket helt inn på kjøkkenet, haha. Jon kom fort ut for å se hva som hadde skjedd, og de r lå jeg på bakken og lo meg fordervet. Det er stygt å si det, men noe av det morsomste ever, er når folk tryner, og når du selv tryner så heftig som dette, kan man ikke gjøre annet enn å le – høyt, haha! Bare så synd ingen så meg… 

WANTIE:

Jeg får aldri nok sneakers, og disse fra Adidas står høøøyt på ønskelisten.

Kanskje de dukker opp under juletreet i år? Fra meg til meg? Haha!

 

LÅT:

Åh!

Det er så deilig med alle disse julesangene, men en sang som virkelig får det til å krible i hele kroppen er «It’s The Most Wonderful Time Of The Year!»! Denne låten gjør meg så inn i julegranskogen lykkelig.  

MEST LESTE INNLEGG:

Var innlegget hvor jeg strekker ut en hjelpende hånd nå i julen.. Dette fikk massiv oppmerksomhet, og mailene har tikket inn i mailboksen i rekordfart. Jeg jobber på spreng for å få svart alle sammen, og for å sette sammen noen fine pakker til dere. Har dere enda ikke fått svar, skal dere vite at jeg ikke har glemt dere, men at det tar litt tid å få kommet meg gjennom alt ♥

HØYDEPUNKT:

Det er så mange høydepunkter dra uken som gikk. Bergen og julebord var selvsagt ett av dem, men noe som var ekstra hyggelig forrige uke, var shoppingrunden jeg hadde på Cubus, med den herlige vinneren av konkurransen som jeg hadde på bloggen for noen måneder siden. Det er alltid stas å møte blogglesere, spesielt når vi faktisk får litt tid sammen sånn som dette. Max kos!

HAPPINESS IS..:

Sjekk ut The Happy Page for mer happiness ♥

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var mandagen ekstra blå, for da var jeg rett og slett helt ferdig etter jentenes julebord, haha. Disse julebordene overgår absolutt alt, og jeg gleder meg så sinnsykt til førstkommende lørdag.. Da er det nemlig duket for nok et kalas her hos meg, og jeg er 100% sikker på at vi kommer til å få TIDENES kveld! Tror jeg må finne frem photobooth-rekvisitaene fra i fjor, haha.. Det gjør virkelig susen på julebord!

PLANER FOR DENNE UKEN:

Denne uken er så stappet som den kan bli, og nå gjelder det å holde tungen rett i munnen for å ikke glemme noen punkter på agendaen.

I tillegg til lunsjavtaler og møter, blir det juleverksted med jentene på onsdag. Dennis og jeg skal til Jul i Vinterland her i Oslo for å få litt ekstra julesteming, i tillegg til en liten julaften på torsdag. Dennis reiser til Stavanger på lørdag, og da trenger vi en real kveld sammen med julemat og kos. Betty kommer på fredag, jeg skal fikse det siste som gjenstår til jentenes julebord på lørdag, og så bør jeg vel kanskje begynne på julehandelen også, haha. 

Hva var det beste fra uken som gikk, fininger? Og hva står på planen for den nest siste uken i 2015?

Tenk at året snart er omme.. Damn!

Annonse