Annonse

DENNE UKENS…

Fokus er gal, haha!

Er dere klar over at han har begynt med noe nytt, som han driver med hver forbanna dag rundt klokken 05.00? Da begynner han å tasse rundt i rommet, før han går ut av soverommet og inn på badet. Der lukkes døren alltid igjen etter han, og den får han ikke opp, så når han er lei av å være der inne begynner han å pipe og bjeffe. Og da våkner vi selvfølgelig, og deretter skal han ha oppmerksomhet helt til vi tar han ut på tur. Trenger ikke noe vekkerklokke her i gården når vi har Fokus, haha. Sååå irriterende, men så er vi jo så himla glad i han at vi ikke klarer å bli sur. 

Så jaddaa.. Jeg våknet for noen timer siden.. Er det sånn det er å ha småbarn i hus? Åhåj.. 

La oss gå over til dem ukentlige oppsummeringen, hurra!

INSTAGRAM:

Kelly Mindell bak @studiodiy, har en fargerik og superhappy IG-konto, hvor hun i tillegg til å dele freshe bilder, også deler noen herlige DIY’s. Hun viser hvordan man enkelt kan lage ulike og festlige kostymer og dekorasjoner til både hverdagshygge og de ulike høytidene. Helt rått!

WANTIE:

På ønskelisten denne uken står noen sorte og helt RÅ Air Force 1 ’07 Suede. Disse er de perfekte sneakersene til høsten, og like kule til skinny jeans som til en strømpik kombinert med en lang og chunky strikkekjole. Disse MÅ jeg ha!!!

LÅT:

Fy fader.. Ukens låt er for pokker ta en låt som spilles på FIFA, hahah!!!!!! Dennis sitter jo og spiller hver eneste dag, og låtene som går på repeat er lett å få på hjernen. De aller fleste irriterer vettet av meg, men tror dere ikke at det er en låt innimellom alle de andre som virkelig får meg til å rocke på dansefoten?? Jadda, It’s Strange er faktisk helt forbanna rå, så jeg får vel bare takke FIFA og Dennis for at jeg har fått en ny favoritt på spillelisten, LOL!

WANDERLUST:

Ukens wanderlust er uten tvil Island!! Dette er en destinasjon jeg har hørt så utrolig mye bra om, og et sted jeg aldri har vært. Mine fine jenter, Stine og Betty, kjøpte søren meg en tur til Island til meg i bursdagspresang, og jeg gleder meg så mye til avreise at det verker i reisefoten, haha. 

Reykjavik er både kjent for fargerik street art, fantastisk mat, nydelige omgivelser, bra uteliv, hesteridning og blå laguner, så her snakker vi altfor mye bra i én og samme mix. Denne turen kommer til å bli helt awesome!

CRAVING:

Okei.. Har noen av dere smakt cucumber mojito?? I såfall vet dere hva jeg snakker om! 

Dette er den beste drinken man kan få i hele livet, og INGENTING smaker bedre enn en slik mojito. Hva agurk kan gjøre med en drink, ass!! MMMMMM! Dette drakk vi så ofte som mulig da vi var i Vegas, og jeg craver en real cucumber mojito så til de grader. Jeg vet hva jeg skal prøve å mekke i hop i helgen, for å si det sånn, hehe!

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor vi byr på en aldri så liten bonusepisode. «Say Anything Challenge» har visst slått gått an hos dere, og det er vi veldig glad for. Ingenting er kjekkere enn at innholdet vi skaper faller i smak, og vi gleder oss max til å vise dere dagens episode litt senere i dag, haha. Vi garanterer en god latter! 

HAPPINESS IS x 10: 

♥ A roadtrip
♥ Cheese
♥ Sunshine trough the leaves
♥ Self-confidence
♥ Balloon animals
♥ Receiving the first birthday call just as the clock strikes midnight
♥ Fitting everything in your suitcase
♥ Being together 
♥ A night out with the girls
♥ The sun on your face on a cold day

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

La jeg ut oppskriften (HAHA, jeg ler hver gang jeg kommer med oppskrifter på bloggen!!) på en superdigg thai-inspirert kyllinggryte som Katinka lærte meg, og siden denne er så digg deler jeg den igjen. Oppskriften finner dere HER. Yummy!

Har dere noe spennende å dele fra uken som gikk? Og er det noen som gleder seg til en ny YouTube-snutt? 

LOVE YA’LL ♥

Annonse