DENNIS GJØR TING HAN IKKE KAN

Hahaha, jeg ler seriøst på meg brokk – dette her er så komisk! Jeg har mistet tellingen på hvor mange som har ønsket seg en reprise av øvelseskjøringen til Dennis, da vi var med i «Bloggerne» , og nå har vi omsider mekket ihop en tilsvarende snutt. Dette gikk absolutt et par hakk bedre enn forrige gang, men mer om dette i videoen under… Snurr film!

Hahaha, vi får se om vi kommer oss ut på motorvegen til slutt, så nå gjelder det å se om jeg i det hele tatt har tålmodighet til å fortsette, haha.

Uken har som alltid flydd forbi, og i morgen er det jo søren meg allerede fredag. I kveld står Les Misérables på planen med min kjære Stine – dette har vi gledet oss til i flere måneder! Sees i morgen, skjønne venner ♥ Ønsker dere alle en vidunderlig ettermiddag og kveld!