Annonse

DENNIS SVARER PÅ SPØRSMÅL!

Hallaisen ♥

Hvor i alle dager ble denne lørdagen av, hæ? Klokken er jo snart to allerede, og sånt blir jeg stresset av, haha. I kveld skal vi nemlig på julebord med familien, og vi henger allerede langt bak skjema. I kveld skal altså vi kusiner og fettere med følge, som er bosatt her i Oslo, treffes til en real førjulsfest, og vi begynner å bli en ganske så stor gjeng! I år er to nye familiemedlemmer flyttet over til hovedstaden, og vi gleder oss max til en hyggelig kveld med årets første pinnekjøtt.. 

Maten er det jeg som tar meg av, så nå må jeg faktisk få gang på dette kjøttet og kålrabistappen, juuuhuuu!

Mens jeg styrer og ordner på kjøkkenet, kan jo dere ta en titt på denne videoen under her. I dag har Dennis svart på en del av spørsmålene dere stilte for noen dager siden, og her legger han ikke skjul på noe, haha. 

Enjoy! 

Hva skal dere i kveld, fininger? 

LOVE YA ♥

Annonse