DENNIS TAR LAPPEN – DEL 1

Annonse: Bil lånt av SEAT

Jeg ler ikke av deg, Dennis – jeg ler med deg! Og i går lo jeg så mye at det var nummeret før jeg tisset rett ned i passasjersetet. Å la Dennis sitte bak rattet og trille rundt i sidegatene på Løkka, skulle vise seg å bli en ufattelig komisk opplevelse, men fy søren – jeg er stolt, ass! Om lappen er innen umiddelbar rekkevidde kan vel diskuteres (hø hø) , men at vi har kommet oss bort fra parkeringsplassen på Snarøya og ut i bilveien på Løkka, er et stort steg i riktig retning. Høy fem og tommel opp! Min mann kan!

Hva synes dere om kjøreferdighetene til Dennis? Jeg må jo si at han har ganske god kontroll på trafikkreglene, så det er jo et stort pluss, juhuuu!

Nå suser jeg til tannlegen. Fy fader – ønsk meg lykke til. Jeg gruer meg så fælt atte hjelp, men jeg vet jo at jeg bare få det overstått, og så er nok alt bedre i morgen. Ikke sant?

Sees i kveld, skjønnheter ♥