Annonse

DENNIS VS. KRISTIN PÅ IKEA

Phuuuuu!

Alright.. Nå har jeg snakket så mye om IKEA i det siste at jeg rett og slett synes det er på tide å vise noen bilder. Jadda.. Nå må jeg faktisk vise dere hvordan det her egentlig foregår.. Når Dennis og jeg kjemper oss gjennom helvetesvarehuset, i håp om at forholdet ikke er over når vi kommer til kassen. 

I dag fikk jeg én time.. ÈN time til å gjøre unna alt på listen, og jeg gikk med på dette så lenge stemningen skulle være på topp gjennom hele runden. Etter én time var vi kommet til pynteputeavdelingen og her fikk jeg første advarsel av totalt tre. Jeg var jo så giret da jeg kom til denne avdelingen, og at jeg faktisk fikk mannen med på å leke fotograf for å forevige min entusiasme er jo helt utrolig. Han knipset mens han pustet tungt.. Sånn pust som er et resultat av at man begynner å bli rimelig oppgitt, men da han var ferdig hadde han heldigvis nok batteri på telefonen til å bli underholdt noen hundremeter til..

Vi tuslet videre.. Han oppgitt og drittlei, jeg megahappy og giret. I avdelingen med kurver og småoppbevaring kom andre advarsel. Jeg visste at det var på tide å få opp tempoet, men sånn helt dønn seriøst.. Jeg måtte jo få med meg alt på listen.. Også det som ikke stod oppført, som jeg kom på at jeg måtte ha underveis. Dennis bare, «du frøken, den der.. den står faaaen ikke på listen«, og jeg bare «eh, joo selvfølgelig gjør den det.. DUST«, mens jeg skrev den diskret opp på listen med IKEA blyanten. BUSTED! Jeg var ikke kommet til tredje bokstaven før lappen og blyanten ble revet ut av hendene mine. «Kristin Gjelsvik! Ikke prøv deg din lille snik«.. HE HE!

// Denimskjorte fra StyleConnection (her)

Noen som lurer på om vi rakk å komme til den tredje advarselen?? Hahahah, GJETT om vi gjorde, og dette skjedde i bilde- og rammeavdelingen. Dere skulle sett Dennis da jeg ikke klarte å bli eng med meg selv når det kom til valget om enten en ramme fra Ribba eller en ramme fra Olunda.. HAHAHA, han klikket i vinkel og dro meg videre.. Valget falt på Eketånga.. Ikke fordi det var denne jeg hadde mest lyst på, men fordi det var den som stod nærmest, og dermed den eneste jeg fikk røsket med meg da jeg ble dratt ut fra avdelingen. Plantene gikk vi rett forbi, og vasene kunne jeg bare glemme å se på. Min time var over for lengst, men vi fikk jaggu med oss alt vi skulle ha. Halleluuuuuja! 

Jeg ler meg ihjel! IKEA, takk for nå. Du har vært en fryd å være sammen med, men nå blir det nok en stund til vi sees igjen. 

Hva skjedde med meg, liksom? Jeg som hatet IKEA har blitt en skikkelig IKEA-lover! Dennis derimot.. Det er en helt annen historie!

Talk later, darlings ♥

Annonse