Annonse

DERE ROCKER!

//Snakker om egen bok

En riktig god søndag, verdens beste lesere ♥

I morges våknet jeg av en melding fra min kjære Belinda (som by the way har begynt å blogge igjen, HURRA), hvor hun bl.a skrev: «Åssen føles det å holde din egen bok i hendene«… Dette spørsmålet er utrolig nok vanskelig å svare på. Jeg synes det er så rart, og som jeg har nevnt tidligere, har det liksom ikke gått opp for meg enda. Men så tikker det inn en snap eller to, da!? Hvor jeg ser at noen andre enn meg faktisk holder denne boken i hendene, og det er først da jeg skjønner hvor vanvittig dette her egentlig er…

Bare de siste dagene har jeg mottatt rundt hundre Snapchats av dere fantastiske mennesker, som har forhåndskjøpt denne boken, og det gjør meg så glad når jeg ser bilder og leser deres tilbakemeldinger, at jeg flere hanger har blitt rørt til tårer. Dette betyr så ufattelig mye for meg – denne boken representerer jo en av mine hjertesaker, og å se at den faktisk gjør en forskjell for såpass mange av dere, føles ufattelig godt! Boken har jo først lansering neste uke, så at såpass mange har kjøpt den allerede – og i det hele tatt før den blir å se hos de fleste bokhandlerne – er bare helt vanvittig! Tusen, tusen takk ♥

Det er så stort å få lov til å gi ut en bok via selveste Cappelen Damm – det er rett og slett en stor ære, og noe jeg er skikkelig takknemlig for. Nå er vi faktisk tre forfattere i Gjelsvik-slekten, og det er helt rått å være en av disse. Forhåpentligvis blir dette bare én av mange bøker jeg kommer til å skrive i fremtiden, men først og fremst er det altså #BRANOK som gjelder, og budskapet jeg formidler i denne boken.

I uken som kommer blir det en haug av intervjuer med diverse medier, og på tirsdag blir jeg å se på God Morgen Norge. På lørdagen kommer et innslag på God Kveld Norge, så det er først neste uke det virkelig tar av. Jeg har tidligere lovet dere at jeg aldri kommer til å gi meg i kampen mot det vanvittige kroppspresset, og som dere ser holder jeg det jeg lover. Jeg gir meg ikke før vi føler oss vel som vi er – helt ekte og helt naturlig! Jeg gir meg ikke før vi får slutt på normaliseringen av kosmetisk kirurgi, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for å nå målet – jeg lover!

Kjøp boken HER
Meld deg på lanseringsfest HER

Åhåj… Jeg er så glad i dere – you rock my world, og dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på feedback, støtte, ris, ros, tomler opp og hjerte-emojis! Nå skal vi endre verden bittelitt, skal vi ikke vel?

Nå skal jeg gå tilbake til noe så kjedelig som regnskap, og deretter blir det TV-aksjon og bøssebæring ♥ Ønsker dere alle en nydelig dag så lenge, så sees vi i kveld!

Suss og klem

Annonse