DERFOR BOR JEG I OSLO

Jada, I know – jeg har jo en forbanna mastergrad i å gjenta meg selv til det kjedsommelige, men jeg mååå bare få lov til å si – for tusende gang; «herregud så deilig det er med vår i hovedstaden!» Eller… Dette føles i grunn mer som sommer. I dag er det nærmere 25 grader, og det gjør så godt langt inn i sjelen at vi har såpass mye fint vær på østlandet. Jeg er jo en klimaflykning fra Bergen, og det beste med Oslo er jo faktisk været. Alt som står på planen som ikke innebærer husvask, kan faktisk gjøres utendørs, og sånn er det ikke på vestlandet, for å si det sånn.

Det er lenge siden jeg bodde i Bergen – faktisk så lenge som hele 8 år siden, og jeg kan fortsatt huske hvor sjelden vi kunne nyte livet ute! Joda, selvsagt kan man være ute selv om regnet høljer ned, men det er liksom litt hyggeligere å nyte den ølen i solen, fremfor under en paraply… Eller? Sorry, ass… Dette er verken god markedsføring for favorittbyen min, eller særlig inspirerende å høre på, men nå er jeg ferdig. Og nå skal jeg ALDRI MER I LIVET SNAKKE OM VÆRET, OK?

Sånn… Phew! Nå ble jeg svett.

I dag har vi skapt masse innhold – det er jo så viktig når man faktisk jobber med å dele av livet sitt i sosiale medier, og i tillegg til å ta masse bilder, har vi også spilt inn et par snutter til en ny challenge som publiseres på YouTube-kanalen vår i morgen. Det var en av dere som foreslo at vi skulle gjøre akkurat denne challengen, og vi syntes det virket både spennende og ikke minst viktig. Stikkordet jeg kan dele med dere er «plast» , så da skjønner nok kanskje flere av dere hva denne challengen går ut på?

Vi startet med en kald i solen – det er jo tross alt nesten helligdag, haha, og vandret videre oppover Markveien. Grünerløkka er så magisk! Vi stakk innom to av de beste vintagebutikkene også, og jaggu ble det ikke en ny/brukt t-shirt på meg! Nå kom den tilgodelappen jeg fant her forleden godt med, og t-skjorten ligger an til å bli en ny favoritt. Yay!

 

Nå suser jeg utover til mamma, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig onsdag så lenge, så preikes vi igjen om ikke så lenge ♥ Aldri glem at jeg setter uendelig stor pris på dere alle sammen!

Suss og klem