DESTINATION HAWAII…

En riktig god lørdagsmorgen, solstråler!

Siden jeg er så sinnsykt heldig som har en beste kompis som faktisk bor på Hawaii med samboeren sin, får jeg den fantastiske muligheten til å dra nedover, og billetten er herved bestilt. Så folkens, da stikker jeg av sted fra kulde og faenskap, til sommer, palmer, hvite strender, paraplydrinker, høy temperatur og en fargerik tilværelse. Herlig eller? Jeg er helt i ekstase, og klarer nesten ikke vente. Hawaii har alltid vært et reisemål jeg har drømt om å dra til, og nå skal drømmen endelig realiseres.

Jeg gleder meg dødsmye til å oppdatere dere fra et av verdens nydeligste steder, og får nesten vann i munnen bare ved tanken på hvor flotte bildene kommer til å bli. Og tenk så fantastisk det blir å bare loffe rundt i shorts, slække topper, bikini og shades, med sand mellom terne og solsteiken midt i flaisen. Ah, dette blir magisk!

Phuuu, det var masse positive tanker på morgenkvisten. Fikk nesten ikke sove i natt, SÅ giret var jeg, og jeg tror jeg ganske snart begynner å pakke, selvom det er litt over en måned til jeg reiser. Jaja, sommerklærene får man ikke brukt her hjemme uansett, så da er jo den saken grei. 

Har dere en fin lørdag eller? Nå skal jeg ut til mamma og Jon og hjelpe dem litt med å komme helt på plass. Det er jaggu ikke bare-bare å flytte, og det tar jo naturligvis tid å få alt på plass. Men herlighet så glad jeg er for å ha dem bare ti minutter unna. Jeg kan liksom ikke få sagt det nok! 

Ha en herlig dag så lenge, så skrives vi senere ♥