Annonse

DESTINATION PARIS!

Hurra!

Jeg får så vidt pakket ut av kofferten før den skal pakkes på ny, og på fredag går turen til herlige Paris med Stine. Denne helgen kommer til å bli magisk, og vi er supergiret begge to. Dennis er også giret forøvrig.. For nå får han endelig kjerringen ut av hus sånn at han kan fylle cribben med kompiser fra Stavanger, haha! Dette blir en perfekt helg for alle parter med andre ord, og nå gjenstår det å skrive ned en liste over hva vi ikke må gå glipp av på denne turen.

Det er her dere kommer inn i bildet, og nå håper jeg at flere av dere har noen knallgode Paris-tips til oss. Det begynner å bli en stund siden jeg var der første gang, så en oppdatert oversikt over hva vi bør gjøre, hvor vi bør spise/shoppe, og hva vi bør se hadde vært helt vidunderlig. Krysser fingrene for at dere kan hjelpe meg, vakre venner ♥

Jeg har drømt meg bort i Paris-bilder på Tumblr den siste timen, og det ser ut til at vi har masse å glede oss til.. Lykke!

Juuuuhuuuuu! Til helgen oversetter jeg hele bloggen til fransk.. Neida.. Men herlighet så gøy det hadde vært å kunne snakke dette nydelige språket! Det står faktisk på bucketlisten min.. Å lære seg fransk! One day, sier jeg bare.. Un jour dans le futur!!

Alright.. Nå venter jeg i spenning på noen knallgode tips fra dere, som jeg selvfølgelig tar i mot med stor takk og en haug av slengkyss ♥

SMASK

Annonse