Annonse

DESTINATION TALLINN

Neimen hallaisen!

Frem til nå glemte jeg at jeg hadde en blogg, og bare «prikk, prikk, prikk«.  Sånn kan det gå når man har så mye på planen at man nesten glemmer hva man heter, men her er jeg altså. Litt sånn utpå dagen.. Det går fint, sant? 

Jeg skal snart utover til mamsen men tenkte først å avsløre julegaven fra meg til Dennis, samt søke etter litt tips og inspo. I år får han nemlig en tur til Tallinn i tillegg til en oppmerksomhet som kan pakkes inn, og som han ikke vet hva er. Noen overraskelser må man jo ha på lur, eller hva? En tur er riktignk litt alright å nevne, i hvert fall siden avreisedato er snart.. Vi drar den 29.desember, og skal altså feire nyttår sammen i denne byen som jeg har hørt så mye fint om. Vi er jo så glad i å dra på turer sammen, og spesielt til romantiske, sjarmerende byer med flott arkitektur. Hver gang vi hører ordet «gamleby» blir vi like glad begge to, for da vet vi at vi har noe veldig koselig i vente. Nå sier jeg vi, men det er nok en sjanse for at det er jeg som er mest stoka på å gå rundt å titte på gamle bygninger. Haha!

Det skal bli ufattelig deilig å reise bort i noen dager, og nå er jeg kjempegiret på noen Tallinn-tips fra de av dere som har vært der. Anyone? Jeg er spesielt interessert i navn på gode restauranter, markeder og vintagebutikker. Hurraa!

Guuud som jeg gleder meg.. Vi trenger litt romantisk tid sammen uten for mye kjas og mas, playstation, blogg og jobb, men fine oppdateringer skal dere selvfølgelig få underveis. Det er jo forskjell på å blogge intensivt i to timer fremfor å sitte bak dataskjermen i flere timer i strekk, og jeg kjenner at jeg har sommerfugler i magen. Dette blir så magisk!

Hvilke planer har dere lagt for nyttårsaften i år? Gjør dere noe stort ut av dagen, eller blir den som hvilken som helst annen vanlige dag? Det blir jo ofte altfor mye styr, og jeg tror faktisk at dagen blir aller mest vellykket om man tar den litt som den kommer. Med mindre man skal reise bort, selvfølgelig. Kanskje jeg møter på noen av dere i Tallinn på nyttårsaften? Da skal vi søren meg ta en skål og fyre opp et stjerneskudd, hehe!

Talk later, Lovebugs ♥

    

Annonse