Annonse

DESTINATION…

JADDAAAAAA!

Endelig skal jeg ut på nye eventyr, og denne gangen vender jeg snuten tilbake til deilige New York. Det blir ikke en like sommerlig og varm atmosfære som sist, men det har ingen betydning. Nå trenger jeg først og fremst stueforandring, og en liten uke i NY har vel aldri skadet noen, hehe.  Billettene booket jeg i sted, og reisefølget mitt blir min kjære Pay! Det blir ikke bedre enn dette ♥

I tillegg til pure pleasure blir denne turen også litt businessrelatert. Jeg fortsetter nemlig det herlige samarbeidet med IBS, og skal i den forbindelse titte innom Berkeley College for å ta temperaturen på studentlivet. Her kan man bl.a studere noe som heter Fashion Marketing, og denne studieretningen tror jeg mange av oss kan se på som superspennende. Jeg gleder meg derfor dødsmye til å skrive litt mer om nettopp Fashion Marketing, og kanskje inspirere flere av dere til å bare hoppe i det og ta et år med studier i utlandet.

Åh! Hadde jeg bare hatt tid til det selv.. Da hadde jeg ikke nølt et sekund med å komme meg på skolebenken i det store utland!

Herreguuuuud som jeg gleder meg!

Og denne gangen er det ikke lenge til avreise heller.. Måtte disse 5 dagene bare fyke forbi fort som faen ♥

Så.. Selvom jeg har vært i NY før og opplevd mye av denne fantastiske byen, er det fortsatt ufattelig mye jeg ikke har sett.. Har dere noen NY-tips som jeg bare MÅ få med meg? Steder å spise? Butikker å besøke? Attraksjoner å se? Alle tips taes i mot med stor takk og noen slengkyss ♥

Alright.. Nå må jeg finne frem treningstøyet, for Stine kommer og plukker meg opp om ca. 30 min. Vi skal på SATS! Vi skal trene! Satan!! 

SMASK

Annonse