Annonse

DET ALLER FØRSTE JEG POSTET PÅ FACEBOOK

God morgen, superstjerner ♥

Er dere fit for fight, denne mandags formiddagen? 

Jeg er fremdeles helt zombie her jeg sitter, men dagens første innlegg har i hvert fall fått sving på humøret. Jeg ler meg skakk av det jeg nettopp har vært vitne til, for i dag tenkte jeg nemlig å vise dere hva som først ble publisert på Facebook. 

I 2007, for så mange som 9 år siden, opprettet jeg en bruker på Facebook, og man ser klart og tydelig store forskjeller mellom hvordan man brukte Facebook på den tiden, sammenlignet med i dag. Det var ikke snakk om å jakte etter likes eller kommentarer, og man skrev meldinger direkte på veggene til hverandre, fremfor å sende en privat melding. Messenger var jo ikke et tilfelle i 2007, og gruppechats var ikke et tema. Den første meldingen som havnet på veggen min var «Velkommen til Facebook, vennen«, skrevet av en av mine venninner, så jeg var tydeligvis litt treigere på avtrekkeren enn resten av gjengen, haha. 

Det tok ikke lang tid før jeg ble litt varmere i trøyen, og den varme trøyen førte til diverse statusoppdateringer, og vi snakker ikke av den morsomme, inspirerende eller nødvendige sorten… Neida, disse statusoppdateringene var så undøvendig og teit, at jeg blir helt flau. 

«Going to dance…» – Jasså du!? Skal du ut å danse du da, Kristin? Her var det ikke mange likes å oppdrive…

«Hva skal jeg gjøre?» – Nei, hva pokker skal du gjøre, haha?? Hvem skriver noe sånt? Jeg husker ikke om jeg hadde et problem eller hva som var greien, men jeg fikk i hvert fall ikke svar på spørsmålet mitt. 

«Hjemme, og er fornøyd etter å ha fått en fisk» – LOL!

«Ser på TV» – Nice to know, Kristin. Dette var sikkert interessant for folk…

«Reiser til Ålesund i morgen«, etterfulgt av «reiser til Ålesund i dag«, var nok det mest unødvendige jeg har skrevet. Jeg tror de vennene jeg hadde på Facebook på den tiden, hadde fått med seg at Ålesund stod for tur, etter første statusoppdatering, hahaa!

Videre kunne jeg se at det ikke var viktig å oppdatere Facebook mens man var på ferie. I 2007 dro vi nemlig på vennetur til Bulgaria, og på den uken hadde jeg to statusoppdateringer. Den første var «in Bulgaria» med en liten smiley bak, og den andre var «hjemme igjen etter en kjempe morsom ferie«. Orddeling var visst ikke min sterke side i 2007, haha, og vi brukte mer tid på å nyte ferien og leve i nuet, fremfor å dokumentere på Face.

De aller første bildene som ble publisert var de under her…

Et tilbakeblikk fra barneskolen var ett av dem, og resten bestod av fest og moro. Jeg likte å shotte, og jeg likte lugg. Lugg og ekstremt oppklippet hår var tøft i 2007, og det var sånne skjørt med seler på også, haha. Jeg gikk med det skjørtet hver gang jeg skulle ut på byen, og herregud så fin jeg følte meg! 

Dessverre var det ikke mange bilder som florerte med det samme jeg ble kjent med Facebook, men i 2010 derimot, da ble Facebook en viktig faktor i hverdagen.

Som nysingel var det viktig å bruke Facebook for å stalke mannfolk, og i tillegg publisere så mange bilder som mulig, som viste at man alltid hadde det gøy, at man alltid var på fest, og at man var en real festløve, haha. Man måtte jo fremstå som festlig og morsom, og det var ikke vanskelig siden det faktisk var veldig mye fest og moro på den tiden. 

Bildene var selvfølgelig i crappy kvalitet, men det kom tydelig frem at man var en livsnyter, hahahaha! 

Herregud for et pinlig tilbakeblikk… Pinlig, men likevel deilig og hyggelig. Alle disse minnene i form av teite statusoppdateringer og bilder, ass… 

Nå utfordrer jeg dere til å gå tilbake i arkivet på Facebook, og legge igjen den aller første statusen her i kommentarfeltet. Hjelpes så morsomt dette kommentarfeltet kommer til å bli da, haha. Kanskje det var flere av dere som skrev «going to dance» i statusfeltet? Hahahaha, jeg ler!

Nyt dagen så lenge, så sees vi etterpå ♥

Annonse