DET ALLER VERSTE JEG VET!

Nå er jeg spent, fininger ♥

Hvordan gikk det i går? Klarte dere å logge av klokken 22.00? Det var bare så GØY å se at såpass mange av dere ville joine…

Det eneste jeg gjorde på telefonen etter klokken ti, var å stille alarmen til i dag, og jeg må innrømme at det var ekstremt vanskelig å ikke ta turen innom ulike sosiale medier like før leggetid. Heldigvis joinet Dennis på eksperimentet, så jeg lå ikke der alene og så i veggen, haha. Det tok litt tid før vi sovnet, men ikke lenger tid enn det tar når vi faktisk taster på telefonen. I stedet for å underholdes av teknologi, ble vi underholdt av hverandre, og vi fikk pratet og ledd før vi plutselig sluknet. Jeg har troen på det her, ass… Er det noe vi har godt av, så er det å være mer offline!

I går fløy dagen forbi som vanlig. Når man har en million baller i luften, må man anstrenge seg for å holde styr på det som skal gjøres, og det mest uvanlige som stod på gårsdagens planen, var en spennende  fotosjuuut.

IMG_4217

Jeg HATER jo egentlig å være foran kamera. Det er faktisk det aller verste jeg vet! Det er bare Dennis som kan ta bilder av meg, uten at jeg stivner helt… Med han bak kamera føler jeg meg liksom mer avslappet, men med det samme en fotograf drar frem en svær linse, skjer det noe i hele trynet mitt.

Alt låser seg, og jeg ser ut som en annen person. Sånn som på Det Nye coveret, HAHA! Men det tror jeg var mye på grunn av den BEIGE jakken. Jeg ler meg ihjel hver gang jeg drar frem denne utgaven, selv om det var sjukt hyggelig å få lov til å pryde forsiden.

IMG_4218

IMG_4210

Nå skal Dennis og jeg bort i lokalene for å male ferdig. Klokken ni får jeg spennende besøk av IKEA, og i ettermiddag er det duket for en ny runde kurs i arabisk. Å hei hvor det går! Solen skinner, gradestokken kommer til å vise langt over 10 pluss i dag, og foreløpig ser det ut til at dette blir en fin-fin onsdag ♥

Har dere noe spennende på planen i dag, lovelies?

Dere er de beste jeg vet ♥