Annonse

DET BESTE AV DET BESTE…

Happy lørdag, fininger ♥

Å tilbringe en solfylt lørdag i hagen med mannen, er faktisk noe av det beste som finnes. Vi er så glad for denne fantastiske uteplassen, og morgentimene har gått med til en lang og herlig frokost her ute. Dette er norsk sommer på sitt aller beste!

Med masse digg frukt og friske blomster på bordet, ble morgenstunden komplett. Vakre, friske blomster er jo et must i livet, og disse nydelige blomstene her ble levert på døren av min gode venninne, Elise. Jeg er så heldig!

IMG_1355

Bursdagshelgen er uten tvil i gang… I morgen fyller kjæresten år, og det skal selvfølgelig feries. Litt utpå dagen i morgen, stikker Dennis til Stavanger for litt feiring med gutta, men i kveld er han bare min, og jeg har bestilt bord på en av våre favorittrestauranter her i Oslo.

Dette kommer til å bli en helt fantastisk lørdagskveld, og jeg krysser fingrene for at han kommer til å digge det jeg har planlagt ♥

IMG_1329

IMG_1347

IMG_1342

IMG_1345

IMG_1331

IMG_1340

IMG_1337

IMG_1332

IMG_1330

Nå er jeg spent på å høre hva dere har gjort på så langt denne helgen… Nyter dere sommeren, vakre venner? Er det mange som tilbringer late dager på hytten eller i utlandet?

Love you!

Annonse