DET BESTE MED HELG

Det beste med helg er uten tvil morgenstunden hvor man kan late seg, sove lenge, og nyte en god frokost i godt lag. Jeg er nok ikke alene om å føle det sånn, og jeg synes det er så viktig å ta seg tid til en ekstra god og lang frokoststund når det er helg. Da jeg vokste opp var helgefrokosten hellig, og jeg husker så godt hvor hyggelig vi hadde det rundt frokostbordet på lørdager og søndager. I tillegg smakte maten ekstra godt, siden mamma eller mormor serverte lune rundstykker og ekstra fint pålegg. I helgen var det nemlig ikke grovbrødskiver som stod på menyen, men noe litt mer fancy som lyse rundstykker med frø på. Det var rett og slett stas med ekstra fin frokost, og hvis vi var skikkelig heldig, laget mormor varm sjokolade til hele gjengen. Åh – det var så godt!

Denne helgen har så langt vært skikkelig fin. I går startet dagen slik som dette – i sofaen med god frokost og Stranger Things på TV’n. Deretter kom Stine og Jaxon innom en liten tur, før vi trillet bortover til en café med Stian og Maja. Her ble vi sittende og skravle og kose oss, og da jeg kom hjem tok impulsiviteten overhånd, som resulterte i at jeg bestilte billetter til Tusvik & Tønne på Latter. Jeg reserverte også et bord på Asia, og brått ble den planlagte rydde-lørdagen ble brått byttet ut med datenight. Det var så hyggelig å spise god mat, flørte og le med mannen jeg er så himla glad i – denne kvelden gjorde godt ♥

Som dere ser har jeg ikke tatt ut de latterlig fine flettene riktig enda, men i kveld – etter en outfit shoot – ryker de… Om jeg bare kunne flette selv, ass – da hadde jeg flettet håret hver eneste dag, haha.

Dennis sover fremdeles, men nå tenker jeg at det er på tide å vekke han og få gang på dagen. I dag som i går blir det digg frokost og flere episoder av Stranger Things. Fy flate for en bra serie!!! Har dere sett den?