Annonse

DET BESTE PÅ EN LØRDAG…

God morgen, fininger ♥

Jeg er nok ikke den eneste som blir litt ekstra lykkelig når det er helg… Det er virkelig noe helt magisk over en rolig og avslappende lørdagsmorgen!

IMG_3791

Det aller beste må være å bruke litt ekstra god tid på frokosten, og nyte den sammen med en du er glad i.

I dag begynte Dennis og jeg riktignok å krangle rett før frokosten ble servert, så jeg ble sittende for meg selv ved kjøkkenbordet i ren protest, haha. Derfor ble denne lørdagen ikke fullt så hyggelig som forventet.

Vi og våre tåpelige kranger, ass… Det er så slitsomt når vi begge to er så inn i hampen sta som vi er, så med det samme jeg er ferdig med dette innlegget, blir vi faktisk nødt til å sette en strek over hele greien, prate rolig sammen, og bli venner igjen. Det er så slitsomt å krangle… Slitsomt og ikke minst unødvendig!

IMG_3799

Jeg tror vi trenger en date night, jeg… Eller en weekend getaway! Det har skjedd så mye i det siste, og vi har glemt å pleie kjærleiken oppi det hele. Vi har rett og slett tatt hverandre for gitt, og det resulterer alltid i sjukt dårlig steming. Ikke bra…

Nyt dagen, vakre venner. Jeg er så glad i dere ♥

Klem i fleng

Annonse