Annonse

DET BESTE SOM FINNES..

.. er å tilbringe lørdagsmorgenen sammen med en du er glad i, nyte en god og slow frokost, og skravle hull i hodet på hverandre. 

Slike morgenstunder som det her gjør meg så lykkelig, og det er ingen tvil om at frokosten er mitt favorittmåltid. Det er så hyggelig om man gjør en ekstra innsats med både pålegg og tilbehør, og man er garantert en fin dag om den starter slik som dette. 

Dennis og jeg har alltid vært gode på frokost. Vi har alltid tatt oss tid til å nyte dette måltidet litt ekstra, og det er vi begge vant med fra tidligere.

Jeg har så mange gode frokostminner fra barndommen – spesielt fra hytten, for da satt hele familien rundt det lille spisebordet, og koste seg med kokt egg på ristede brødskiver, annet godt pålegg, og marmelade. Haha, marmelade, ass. Det var mormor sin favoritt ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen og få på meg noen sjuuukt freshe styles som kom på lager i går. Disse legges snart ut i nettbutikken, og i dag har jeg fått mannen til å knipse noen outfitbilder – HURRAA! Bare til å glede seg, babes.. Jeg vedder på at dere kommer til å digge disse produktene. 

Nyt dagen så lenge.. Any plans?

LOVE YOU ALL, og takk for at så mange av dere har delt sin historie i forrige innlegg. Det er så fint at vi sammen kan inspirere og støtte hverandre når kjærlighetssorgen herjer som verst. 

Klem i fleng

Annonse