Annonse

DET BESTE SOM HAR HENDT MEG I 2018

En riktig god førjulsmorgen, fine mennesker! I dag våknet jeg opp til snø… Masse snø! Åååh – måtte den holde seg her til julaften, haha. Nå snakker vi julestemning på høyt nivå!

I går fløy dagen fra meg, så beklager fraværet. Det var så mange andre viktige ting som opptok tiden min, og da måtte bloggen vike. Men dere er jo så gode og forståelsesfulle, noe jeg er evig takknemlig for.  Jeg er jo også to dager på etterskudd med denne challengen jeg har kicket i gang, men det får vi tåle. Her kommer i hvert fall Day 16 – Det beste som har hendt meg i 2018!

Åhåj – denne var tricky! Tenk at det skal være såpass vanskelig å trekke frem én ting som den aller beste gjennom et helt år? Jeg husker jo dessverre ikke halvparten av hva jeg har gjort, og den resterende halvparten har jeg fortrengt, haha. Det er jo heldigvis mye bra som har skjedd – mye meningsfylt også – men i dag vil jeg fokusere på en drøm som gikk i oppfyllelse i april…

Helt siden jeg fant ut hva en bucketliste var for noe, har Tokyo stått skrevet helt på toppen. Denne destinasjonen har alltid vært en stor og fjern drøm for meg – for å være ærlig, trodde jeg ikke at jeg skulle få oppleve nettopp Tokyo før jeg hadde kommet langt ut i 30-årene. Men jaggu ble det Tokyo i april i år, og fy søren for en opplevelse! Mitt største ønske i løpet av oppholdet var å få oppleve cherry blossom season, som varer i sånn ca. 3 uker i året, og som samtidig kan variere fra år til år. Det er med andre ord bare flaks om man får oppleve den, og vi rakk å få med oss den magiske blomstringen i sekundet før det var for sent.

Dette må jeg faktisk trekke frem som det beste som har hendt meg i 2018 – fy søren for en opplevelse. Jeg kommer aldri til å glemme inntrykkene… Ei heller den enorme begeistringen! Jeg felte flere tårer da jeg tuslet rundt i Shinjuku Gyoen – en av de vakreste parkene i Tokyo!

Vi var i grunn litt sent ute, og flere av trærne hadde begynt å miste de vakre blomstene. Kanskje vi klarer å få med oss full blomstring på et senere tidspunkt i livet? Det er i hvert fall lov å håpe, ikke sant?

Nå skal jeg flytte fokus fra kirsebærblomster til julehygge og husvask. Det er fortsatt en del ting som gjenstår å få orden på før Caroline og Miriam kommer i kveld, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag så lenge, så sees vi litt senere! Jeg har noen flere julebilder av stuen jeg har lyst til å vise dere ♥

Klem i fleng

Annonse