Annonse

DET BESTE VALGET VI KUNNE TATT

Da vi skulle selge Heimdalsgata, var det én ting som var viktig for oss – og som er viktig for alle som skal selge bolig; å finne den rette eiendomsmegleren!

Vi hadde flere meglere på befaring, og fikk en haug av tips. Det éne tipset viste seg å være Christopher fra Nordvik, som definitivt skilte seg ut fra resten. Makan til arbeidsmoral skal du lete lenge etter – han jobber ikke bare som eiendomsmegler, han er eiendomsmegler. Og det er faktisk stor forskjell på de to! Her snakker vi en megler som er tydelig, ærlig og svært kunnskapsrik, som gjør at man som selger føler seg ivaretatt og i trygge hender. Det betyr så sjukt mye, for det er rett og slett dritskummelt å selge bolig. I hvert fall i vårt tilfelle, som hadde kjøpt nytt før vi solgte, og var nødt til å selge for et visst beløp. Da har man ekstra press på seg, og vi hadde ingen mulighet til å bomme, eller ikke få en fulltreffer på første forsøk!

Ps. Dette er forøvrig ikke reklame (vi betaler full pris), men kun en varm anbefaling til alle som skal selge bolig i Oslo, og som ikke aner hvor de skal begynne. 

Christopher hadde full kontroll fra dag én, som har vært superviktig for oss småbarnsforeldre som lever i et evig kaos. Ryddig og effektiv megler, som brenner for det han gjør. Og det var godt å se at han tok eierskap til boligen, og behandlet den like bra som om det skulle vært hans egen.

Det er en jungel av meglere der ute, og vanskelig å vite hvor man skal finne den aller beste. Derfor kan vi gjøre det bittelitt lettere for deg som skal selge, ved å anbefale Christopher på det aller varmeste! Han brenner for det han gjør, og vet så til de grader hva han driver med!

Måten han fulgte opp alle som hadde vært på visning, var helt rått. Og jaggu klarte han ikke å få i gang en budrunde også. Vi solgte i et relativt tøft marked – spesielt med tanke på at vi var tre på samme rekke som tilfeldigvis skulle selge samtidig. De første som solgte måtte selge under prisantydning. Deretter var det vår tur, og hadde det ikke vært for at boligen var så sinnsykt fin som den jo var, eller Christopher, så tror jeg ikke vi hadde klart å lande noen hundre tusen over prisantydning. De siste som skulle selge fikk ikke solgt, og måtte redusere prisen og kjøre i gang en ekstra visning. Da dette skjedde, skjønte vi at vi hadde gjort tidenes beste og klokeste valg!

Om ikke lenge lukker vi dørene til Heimdalsgata for godt, og starter et nytt kapittel i Drammen. Vemodig til tusen, men guri land så fint vi skal få det. Jeg gleder meg ♥

Annonse