Annonse

DET BETYR SÅ UFATTELIG MYE

En riktig god mandagsmorgen, skjønningene mine ♥

Hvor deilig er det ikke å stille klokken en time tilbake, hæ? Å få en ekstra time på puten betyr mer enn man skulle tro, og jeg kjenner at denne mandagsmorgenen behandler meg langt bedre enn mandager generelt – hurra.

Det var riktignok litt tomt her i dag… Både Betty og Barney dro hjem i går, og Dennis kommer ikke hjem igjen før senere i dag. Det var rett og slett litt stusselig her på morgenkvisten, og man blir jo ofte litt deppa når en av de beste helgene ever går mot slutten. Vi jentene har nemlig vært sammen hele helgen – fra morgen til kveld, og det betyr så ufattelig mye med skikkelig kvalitetstid med gode venner. I en hektisk hverdag blir venner ofte nedprioritert… Jobb kommer først, og så skal man kanskje prøve å pleie seg selv og en eventuell kjærlighet. Og så har man familie som skal få plass til i en travel timeplan, og vips, så var det ikke flere dager igjen. Èn ting er jo å ta en liten lunsj med chicksa, en annen ting er å virkelig tilbringe tid sammen. Sånn som i helgen – det føles så godt! Så godt og etterlengtet.

Vi raste fra oss på fredag og lot hangoveren få fritt spillerom på lørdag. Det betyr jo noe som føles som en ekstra dag i helgen, og en litt freshere søndag enn ellers. I går ble det søndagsbrunsj på en trivelig plass i Markveien her på Løkka, etterfulgt av søndagsstroll og Disney-filmer og smågodt hjemme hos meg – Magisk!

IMG_1719

IMG_1695

IMG_1634

IMG_1712

IMG_1696

IMG_1584

IMG_1702

IMG_1700

IMG_1713

IMG_1694

IMG_1716

IMG_1707

IMG_1626

IMG_1698

IMG_1705-2

IMG_1693

Åh, for en herlig helg ♥

Nå skal jeg rydde litt, og gjøre meg klar til et møte klokken 11.00. Butikken er stengt i dag, men jeg holder åpent resten av uken – sjekk ut åpningstider på Facebook eller Instagram.

Har dere hatt en fin helg, venner?

I love you all!

Annonse