Annonse

DET BLIR BARE VERRE OG VERRE

God morgen, solstråler!

Hvordan har vi det i dag? Har vi det fint?

Ubehaget i nakken etter lørdagens headbanging blir bare verre og verre, og nå har jeg kommet dit at jeg ikke kan vri hodet til siden. Note to self; Ikke driv med headbanging, uansett hvor lurt det virker i øyeblikket. Denne nakken tar knekken på meg, haha!

Jeg sitter her på den faste plassen min, og hygger med en superdigg vegansk frokost. Hvem sa at veganere ikke kan spise ost? Man har mange veganske alternativer, og den jeg spiser i dag smaker kjempegodt. Avokado er også en sikker vinner på brødskive eller knekkebrød, spesielt i kombinasjon med cherrytomater, rødløk, salt og pepper. Mums!

IMG_4800

IMG_4812

Ei litta smoothie er heller ikke feil, så nå koser jeg meg glugg her jeg sitter, med en særdeles fargerik start på dagen.

Radioen surrer i bakgrunnen, og jeg skal snart gå løs på en stappet mailboks, før jeg skal tilbake på IKEA! Jeg må få på plass skrivebord og stoler til sjappa i dag, og med det samme det er på plass, kan vi faktisk begynne å jobbe fra kontoret, og ikke fra kjøkkenkroken. Dette blir så hinsides bra!

IMG_4823

IMG_4810

IMG_4814

IMG_4820

UKENS DIGGESTE FROKOST

1/2 avokado  2 knekkebrød  Cherrytomater  Salt & pepper  Salat  Vegansk ost (Wilmersburger Smoothie laget av banan, eple, jordbær og bringebær

Måtte dere alle få en nydelig dag, så sees vi senere!

I love you all ♥

Annonse