VINN EN BIL!!!

//Annonse

Herregud, hvor lenge siden er det jeg egentlig har «sett» dere nå? Selv om dette innlegget er forhåndspublisert, er jeg helt sikker på at jeg savner dere max hvor enn jeg befinner meg når denne posten kommer på bloggen. Det er så rart å skrive til dere i fremtiden, hvis jeg kan si det sånn, haha. Og mye av grunnen til at jeg ikke har forhåndspublisert en haug med innlegg, er rett og slett fordi det blir så lite nærhet til dere når jeg ikke skriver i nuet. Det blir så ufattelig distansert og lite ekte, så derfor får dere heller en liten pause fra denne brautende bergenseren mens jeg er borte, og så blir det huramegrundt-stemning over et sterkt comeback når jeg omsider er back on track. Dette ble en veldig rar innledning til det jeg egentlig må nevne for dere, haha, men dere skjønner greien. Hei, fininger. Jeg har vært altfor lenge borte, og jeg SAVNER dere!

Så… Over til noe helt annet – en konkurranse! Og faktisk den sjukeste konkurransen vi noen sinne har kjørt i gang her på bloggen. Nå kan nemlig en av dere vinne en *TROMMEVIRVEL* bil. En bil, for pokker. En splitter ny bil fra SEAT!

Husker dere at vi var på et SEAT-event for en tid tilbake? Da kunne jeg avsløre på Snapchat at vi har slått oss sammen med SEAT, og at vi går inn i et langsiktig samarbeid. Dette er så stort for oss begge to – spesielt for meg som er den eneste med lappen, haha, men fy søren, folkens… Det er ikke hver dag man får såpass seriøse samarbeidspartnere! Vi er så stolte ♥

SEAT har relansert i Norge, og heldige oss kjører nå rundt i en flunka ny SEAT Arona. Og akkurat denne bilen her kan DU vinne. Er det ikke helt crazy?

Ta en titt på filmen under her… Der viser vi dere vårt splitter nye glis, i tillegg til å fortelle dere om de superenkle konkurransereglene. Alt dere trenger å gjøre er nemlig å laste ned DENNE appen (som selvfølgelig er gratis), i tillegg til å komme dere opp av sofaen. Enklere blir det ikke!

Snurr film ♥

Er ikke dette helt vanvittig? Kom dere ut, folkens… Jo mer du beveger deg, dess større er sjansene for å vinne – wuuuhuuu!

Alright… Jeg aner jo ikke hvordan jeg har det i dag, haha – men la oss satse på at alt står bra til med meg, og at jeg kommer hjem om ikke så lenge. Disse lange pausene fra dere gjør meg gal!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønninger – husk at jeg setter ubeskrivelig stor pris på dere, og at jeg gleder meg max til å komme sterkt tilbake!

Suss og klem