Annonse

DET ELLEVILLE ROMJULSSALGET!

//Reklame for egen nettbutikk

Mine vakre venner ♥

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at jeg har kicket i gang det elleville romjulssalget i min sprudlende nettbutikk, og denne uken har jeg gleden av å tilby så mye som 30% rabatt på absolutt ALLE varer. Ganske sjukt, ikke sant? I know! Salg er jo LIVET, haha!

Salget varer helt frem til mandag 4. januar, så nå gjelder det å klikke seg inn i shoppen, legge noen favoritter i handlekurven, og deretter aktivere rabattkoden: ROMJULSSALG når du kommer til kassen, HURRA!

Nå skal Dennis og jeg tusle ned på butikken for å kjøpe en haug av godis til kveldens filmmaraton. Planen er nemlig å ligge her i sengen i flere timer, og hygge med Harry Potter og altfor mye smågodt, haha.

Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk bare sett den aller første filmen, så nå håper jeg at de andre filmene faller like godt i smak. Jeg er jo egentlig ikke så begeistret for sånne eventyrfilmer, men innimellom blir jeg virkelig grepet av historien og innholdet. Satser på at dette gjentar seg i kveld. 

Hvordan har dere det i kveld, skjønnheter? Slapper dere av og nyter romjulen, eller er dere tilbake i jobb og hverdagslige rutiner?

Måtte denne ferien aldri tar slutt… Det er så himla deilig å ikke gjøre noe som helst, haha. 

Klem i fleng ♥

Annonse