Annonse

DET ER BÅDE VANSKELIG OG TØFT…

Hei mine fine… I dag er ingen god dag, og skal jeg være helt ærlig har det ikke vært særlig bra på veldig, veldig lenge. Jeg har prøvd å holde masken – prøvd å være positiv og energisk, og i tillegg si til meg selv at det ordner seg… At det skal bli bra til slutt! Noen ganger blir det bra til slutt, andre ganger ikke…

Jeg har skuffet både dere, meg selv og de rundt meg i en altfor lang periode nå. Jeg har ikke klart å fullføre noe som helst, og har sittet igjen med tusen løse tråder, hundrevis av ubesvare kommentarer, meldinger og kundemails, og jeg har innsett at jeg ikke kan holde på med dette mer. StyleConnection legges ned – min lille baby som jeg har jobbet så inderlig hardt med, og som jeg har vært så himla stolt av.

Jeg har rett og slett ikke helse til å drive med alle disse prosjektene samtidig, og jeg har omsider innsett at jeg ikke er noen superwoman. Jeg har hverken tid, kapasitet eller helse til å drive både blogg, nettbutikk og en fysisk butikk… Tid til å være både gründer, designer, programleder, et medmenneske og foredragsholder, og jeg er nødt til å fokusere på de tingene som faktisk betyr noe. Jeg vil bruke tiden min på å være tilstede for famile og venner, til å kunne reise tilbake til Hellas for å hjelpe mennesker på flukt, akkurat når og hvor lenge det passer meg, uten å bekymre meg for business. Jeg vil reise og oppleve verden når jeg trenger et avbrekk, og ikke minst prioritere bloggen, og være der for dere. Bruke tiden min på å gjøre en forskjell jevnt og trutt, ikke bare når jeg har bittelitt tid til overs.

Jeg har skammet meg over bloggen de siste månedene, jeg har vært fraværende og lite inspirerende, og for å være ærlig har jeg ikke hatt noe å komme med. Jeg har vært på randen til å møte veggen både fire og fem ganger, men i disse tilfellene har jeg gasset på litt ekstra, tvunget frem smilet, og bare nektet å gi opp. Nå går det ikke lenger, og jeg er dessverre nødt til å si stopp.

All produksjon av klær har stoppet opp, og om 1 uke legges nettbutikken ned. I dette tidsrommet får dere ALLE varer til -60% rabatt ved å ta i bruk rabattkoden: FINALSALE. Deretter er det slutt på alt som har med webshop å gjøre, så er dere keen på å bestille noe fra nettbutikken min før jeg legger den ned, er det NÅ dere må slå til.

Jeg vil holde butikken på Grünerløkka (Thorvald Meyers Gate 85) åpen på ubestemt tid, og fokusere på mye moro og spruddel inntil videre, og dere er alle hjertelig velkommen innom for morsom shopping og en hyggelig prat. Bloggen skal selvfølgelig leve videre, i aller beste velgående. Herregud så bra denne bloggen skal bli!!!

Det gjør skikkelig vondt- det må jeg bare innrømme… Jeg var jo så hinsides stolt da jeg lanserte dette klesmerket den 15. mai 2014, men nå må jeg bare innse at det er over. StyleConnection som liksom var kommet for å bli… Kanskje en gang i fremtiden? Det har vært noen vanvittige år.. Noen ekstremt vanskelige og tøffe år, men herregud så givende det har vært i perioder. Jeg er så enormt takknemlig for at dere har backet meg, handlet hos meg, og at dere har støttet norsk design. Tenk at jeg har hatt over 10.000 handlende kunder – det er ganske sjukt, og det har vært en sann fornøyelse å få lov til å kle dere opp i StyleConnection. Det er en stor ære at mitt klesmerke henger i flere garderobeskap rundt om kring i Norge, og jeg ønsker å takke dere alle en million ganger for støtten.

Noen ganger går det ikke bare ikke som planlagt, så nå må jeg bare reise meg igjen, se fremover og gi full gass i andre prosjekter. Det blir bra til slutt…

Love you all ♥

Annonse