Annonse

DET ER DETTE JEG KALLER MAGI!

Åh ♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en magisk formiddag med den fine mannen min. Vi tok turen til Jul i Vinterland nede ved Spikersuppa, og med det samme vi entret dette magiske julemarkedet, følte jeg et øyeblikk at vi skrudde tiden tilbake til Praha 2013. Jeg glemmer aldri hvor vidunderlig det var å tusle rundt mellom de koselige bodene, og like koselig var det i dag. Helt magisk, faktisk!

Nå har jeg så mye julestemning at jeg nesten sprekker, og da kunne det jo ikke passet bedre at jeg i kveld skal legge pinnekjøtt i vann, og gjøre klar til julebord i morgen. Alle disse begivenhetene og forberedelsene i disse deilige juletider, gjør meg så lykkelig, og desember er virkelig måneden hvor man virkelig setter pris på livet og de fantastiske menneskene man har rundt seg ♥

Nå skal jeg gjøre unna litt jobb, før jeg skal få bort det siste rotet på gjesterommet. Betty kommer litt senere i dag, og det skal bli så deilig å klemme på henne igjen. I kveld skal alle vi tre bare hygge i såffan med noe god mat og julefilmer. Perfekt måte å lade batteriene til i morgen.. Herregud som jeg gleder meg!

Har dere en fin fredag, superstjerner?

I LOVE YOU ALL ♥

Annonse