Annonse

DET ER EN LITEN TING VI IKKE MÅ GLEMME…

Hallaisen fra Grünerløkka!

Vi kom hjem sent i natt, så det tok litt tid å få fart på maskineriet i dag. Vi er tilbake til Oslo – til hverdagen, og det var noe helt annet å våkne her, enn i et solfylt Spania. Heldigvis skinner solen i dag, så da er i hvert fall ikke kontrastene så altfor store, haha.

Etter at vi har begynt å leie ut cribben på Airbnb, har vi jo vært nødt til å shine hele kåken før vi skal ut og reise. Det er jo egentlig helt genialt, for det finnes faktisk ikke noe bedre enn å komme hjem til en strøken leilighet, etter noen dager eller uker på reise. Jeg hadde jo nesten glemt hvor fint vi har det, og nå føles det ikke så hakkande gale å være tilbake likevel.

IMG_0006

Frokosten er inntatt, og nå sitter jeg her og taster som en gærning på tastaturet, før jeg skal i et møte klokken 13.00. Deretter suser vi til Hamar og min fine venninne Hege, for å hente Fokus, og det skal bli så forbanna fint å se dem begge to igjen. Nå gleder vi oss til å få Fokusen hjem igjen!

Forresten… Det er en liten ting vi ikke må glemme, og det er å tenke at sommeren er over! Det er så typisk i disse tider at alle higer noe voldsomt etter høsten, og da blir jeg litt trist. Neida, det er ikke noe gale i å glede seg til høsten, men husk på hvor lenge høsten og vinteren faktisk varer. NYT august, som fortsatt er en sommermåned i mine øyne – høsten kommer tidsnok, og vi kan faktisk være veldig heldig med vær og temperatur til langt ut i september, hurra. Sommeren er IKKE over, folkens! Jeg nekter, haha.

IMG_0025

IMG_0015

IMG_0027

Talk later, babes! Nå skal jeg ut av de comfy klærene og inn i noe litt mer anstendig.

Har dere en fin tirsdag så langt?

Annonse