Annonse

DET ER FAEN IKKE MULIG…

Ikke pokker!! Skjedde nettopp dette? Yup! Dennis og jeg skal til Bergen denne helgen, og tror dere faen meg ikke at vi klarte å miste flyet vårt til Bergen, mens vi satt på Gardermoen??? Det er søren meg IKKE mulig, og overhodet IKKE greit. Gardermoen har blitt en stille-flyplass, for de som lurte – så her merker man ikke om man er sent ute, for å si det sånn. Jeg tok nemlig litt feil av flytidene, og trodde vi hadde en time mer å gå på enn det vi faktisk hadde. Jeg gir meg selv opp, ass! Det går søren meg ikke an.

Heldigvis klarte vi på et mirakuløst vis å ordne dettte her, men det måtte en helt ny innsjekk til, samt en ny tur gjennom sikkerhetskontrollen – sånn siden det er det man synes er det mest givende her i verden. Jeg hater meg selv! Men samtidig må jeg bare le – dette er faktisk helt hysterisk tidig (som vi sier i Bergen). Skulle ikke vært lov, vett!

IMG_1237

Anywho…

Det jeg egentlig skulle starte dette innlegget med, var noe helt annet enn min egen dumskap! De siste par dagene har nemlig vært skikkelig dritt… Alt dette som skjer i Aleppo går virkelig hardt inn på meg – og det er vanskelig å gå rundt og nyte både førjulstid og helgehygge. Jeg engasjerer meg så inderlig i dette, og jeg har rett og slett sittet med den samme følelsen som jeg gjorde med det samme jeg kom hjem fra min første tur til Hellas. Da følte jeg det så inderlig urettferdig – hvorfor skulle jeg ha det så mye bedre, og hvorfor skulle jeg liksom fortjene å ha en varm seng å sove i og et trygt land å bo i!? Jeg hadde problemer med å kose meg med god samvittighet, men som jeg sa til meg selv i februar; «det gjør jo ikke saken bedre om du skal gå rundt å være deppa» … Og det er helt korrekt – det hjelper ingen at jeg ikke nyter det livet jeg lever! Vi har definitivt trukket vinnerloddet – vi vant en føkkings jackpot, og den skal vi sette så inderlig stor pris på!

I går skulle den fantastiske 30-årsgaven fra min beste Stine innkasseres, og gaven var konsertbilletter til Kurt Nilsens julekonsert. Dette har jeg gått og gledet meg til siden august, og jeg gledet meg til en vakker stemme og julestemning. Det som var så absurd med hele opplegget, var jo at jeg dagen før konserten, hadde skrevet i en bloggpost at så mange som et stappfullt Oslo Spektrum hadde druknet i Middelhavet fra 2014 til i dag. Da jeg plutselig så meg rundt – i et stappfullt Oslo Spektrum, fikk jeg bare en gedigen klump i magen. Herregud så mage folk! Det hele ble så ufattelig visuelt, og da vi alle sammen reiste oss for å synge Deilig er jorden, var det vanskelig å holde tilbake tårene. Det var så vidunderlig vakkert, men samtidig så føkka – jorden er på ingen måte deilig… Ikke i det hele tatt!

Tilbake til det latterlige opplegget vi har gang i her på Gardermoen. Vi hadde faktisk bare dratt hjem igjen, hadde det ikke vært for at vi har billetter til Dagfinn Lyngbø i kveld, og at vi skal på julebord med den fine gjengen fra Bergen i morgen. Dessuten trenger jeg en weekend litt off, hvis dere skjønner. Jeg jobber meg ihjel om dagen, og to netter på hotell kommer til å gjøre godt, så nå prøver vi igjen, haha. Vi sitter klar ved gaten denne gangen, sånn for at det ikke skal være fysisk mulig å miste det forbanna flyet.

IMG_1246

IMG_1253

Nå boarder de her, så nå må jeg løpe. Vi skrives fra Bergen, fininger… Jeg har så mye på hjertet, og i morgen er en fin tid for å skravle i vei.

Jeg digger dere!

 

Annonse