Annonse

DET ER IKKE FULLT FØR DET RENNER OVER…

Hjelpes!

FOR en kveld i går. Herreguuud, den kvelden der ble jo mye mer enn det jeg hadde forventet, og det er jo veldig ofte sånn at når man ikke forventer noe som helst, så blir opplegget syyykt innafor. 

Det begynte med noen rolige glass med god vin, før vi bøttet nedpå med vodka til vi var rimelig bedugget og fiiin i formen, og valgte å forlate partycribben for å sjekke ut stemningen på Løkka. Vi begynte med en drink på Fru Hagen, og etter noen gode samtaler, var det på tide å ta turen ned på et utested som heter Rebel. Det sier seg selv at man nettopp blir litt rebelsk av å være på et sånt sted, og når 80’s music fyller lokale, nei da blir det rett og slett kjempegøy. 80-tallet er jo LIVET for pokker, så joda, der stod vi da, med enda flere drinker og prøvde oss på noen sexy dancemoves. Felles gutte-og jentetoalett, førte også til KJEMPEstemning dass, men når mannfolk kommer bort og bare, «kan vi kline? Vær så snill??», blir det kanskje litt i overkant desperat, selvom jeg for all del elsker å kline. Bare ikke med random mannfolk på dass, liksom. 

Anyways… Jeg takket pent nei, gikk tilbake til de andre, og danset enda mer… Det vil si at jeg stod og deiget meg opp i vinduet og bare, «utenifra MÅ jo dette mååå jo se syyykt bra ut», før en vakt kom bort og bare, «du trenger frisk luft, bli med meg», og jeg bare «jeg trenger for faen ikke luft, jeg har det heeelt fint jeg», og han bare, «NEI! Du skal ut»… Så da måtte jeg bare adlyde, komme meg til helvette ut, og avslutte kvelden på kebab sjappen på hjørnet. Så der satt vi da, og trøkket i oss kebab til dressingen rant nedover haken, glad og fornøyd etter en super kveld, og på ingen måte sjarmerende.

Er det ikke flott? KJEMPEFLOTT. Setare ble med meg hjem, vi sovnet med det samme vi krasjet i sengen, og er i dag småklein og klar for grisete frokost. Pokker at jeg ikke hadde med meg kamera i går, men heldigvis fant jeg noen freshe bilder på Rebel sin facebooside, samt et ekstremt lite delikat bilde på telefonen til Setare, av oss to med kebab i munnen… Ah, life is good!

Har dere noe sladder til meg? Vær så snill…  

Annonse