Annonse

DET ER IKKE MYE SOM SKAL TIL…

Happy good Saturday ♥

I dag er det Musikkens dag her i Oslo, som betyr feelgood all the way, med scener og musikk i mange parker, bakgårder og utesteder. Dette er alltid en av de beste dagene i løpet av sommeren, så nå må bare solen titte frem fra de tunge skyene, sånn at vi kan gå ut og danse oss ihjel. 

Her i cribben har vi akkurat kost oss med en veldig deilig lørdagsfrokost. Lørdager i mitt hjerte, sier jeg bare ♥ Lazy start, masse kos, kaffe i koppen og god tid til å virkelig kunne kose seg med dagens første måltid. Jeg elsker frokost og jeg elsker lørdag! Og så elsker jeg å gjøre det litt ekstra fint – pynte forokstbordet med vakre blomster, og helle juicen på karaffel i stedet for å sette kartongen på bordet. Det er ikke mye som skal til for å skape en litt ekstra koselig stemning.. 

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til dagens festligheter, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig dag!

Talk later, babes ♥

LOVE YOU ALL!

Annonse