Annonse

DET ER JAGGU IKKE RART…

//Lokal tid: 21.25 (søndag)

…at jeg elsker, eeelsker, ELSKER Venice Beach!

Det er faktisk et av de beste stedene på jord, og jeg går aldri lei av de sjarmerende omgivelsene og den avslappende stemningen. Her skal vi bo i noen dager fremover, og det føles helt vidunderlig. 

Da vi hadde fått koffertene opp på rommet, gikk vi ut på en liten vandring – bare for å titte på alt og alle, og for å virkelig kjenne på at vi faktisk var på plass. Deilig! Ettermiddagen ble rundet av med solnedgang på takterrassen og en peach sangria i hånden, og akkurat da solen forsvant ned i havet, var smilet bredere enn noen gang. Jeg tror jeg mistet pusten et lite øyeblikk, for det der var magisk 

Jeg lar bildene tale for seg – no caption needed!

.

Nå kryper vi til køys.. Klokken nærmer seg jo tross alt halv ti på kvelden, hahahahahah! Vi er fortsatt ikke helt i vater når det kommer til døgnrytme, men halv ti er i hvert fall en forbedring. Til helgen er vi nok i mål, hehe!

Måtte dere få en helt vidunderlig start på uken, skjønninger. Jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen  

Klem i fleng

Annonse