Annonse

DET ER PÅ TIDE Å SI TAKK… TUSEN TAKK!

FOR et døgn – FOR et rush! Jeg kan ikke huske sist jeg sov, men likevel er jeg så dønn våken og høy på livet, haha. Jeg tror det må være alle fargene – galskapen… Den kreative, sprudlende galskapen. Dette er så gøy.

IMG_1228

Det er på tide å si tusen millioner takk til alle dere der ute. Til alle som har kommet med så herlige tilbakemeldinger, gratulasjoner og lykkeønskninger. Til dere som stod i tidenes lengste kø i går for å være blant de første kundene, og til alle dere som kom i går. Tusen takk til gode venner og familie som har stilt opp for meg  i denne perioden, og som har heiet meg frem, takk til bloggkolleger som har snakket varmt om StyleConnection på sine blogger og kanaler, og takk til alle dere som har gjort dette mulig. Uten dere hadde ikke StyleConnection eksistert, så TUSEN, TUSEN TAKK!

Det er også på tide å takke den magiske graffitiartisten, Stayone, som malte verdens feteste piece i sjappa. Takk til vidunderlige Elfa som monterte den knallfine innredningen på de knæsj rosa veggene, og takk til de fantastiske menneskene i Design & 3 Interiør AS, som skreddersnekret den inn i hampen kule kassedisken. Herregud så fin den er, og så perfekt i sjappen. Det er ikke en ting de ikke kan mekke, og det er definitivt ikke siste gangen jeg får noe spesiallaget gjennom dem – FOR et crew. Takk til Foliekniven som sponset meg med den knallfine logoen, som bidrar til at butikken virkelig skiller seg ut i en fargeløs gate på Løkka – det ser jo så sjukt bra ut atte hjelp, og tusen takk til festligeting.no som sponset med de fresheste ballongene til åpningen i går, og en stor takk til Blikkfang.no som har fikset de kuleste palmene i verden. Er dette MIN butikk, liksom? Jeg sprekker av stolthet – det er lov, sant?

Det har vært så krevende dette her, krevende men SÅ gøy. Og ekstremt kostbart, selvfølgelig. Damn! Det skal ikke være lett å få endene til å møtes som kreativ gründer, men det har jo gått på et mirakuløst vis. Nå er butikken på plass. Butikken er offisielt åpnet, og nå er det bare til å håpe på en kanon fremtid og knallsuksess – jeg gleder meg stort og ser lyst på de kommende årene.

IMG_1250

IMG_1244

IMG_1226

IMG_1213

IMG_1222

IMG_1210

IMG_1208

IMG_1204

Også i dag har jeg hatt mange og ikke minst herlige kunder innom – stor stas! I morgen holder jeg åpent fra klokken 10.00 – 15.00, så da vil jeg ønske alle velkommen til en superkoselig handel, og samtidig ønske dere en glitrende fredagskveld.

Jeg er så glad i dere ♥

Annonse