DET ER SÅ LITE SOM SKAL TIL…

Annonse

Jeg tror dere kjenner meg såpass godt, at dere vet at jeg velger mine samarbeidspartnere med omhu. Det er så viktig for meg å kun inngå samarbeid med seriøse aktører som har gode verdier, og det beste er de aktørene som faktisk gjør noe godt for enten samfunnet eller for miljøet.

Da vi var i USA, så jeg en del bloggere reklamere for Humble Brush – min favorittannbørste of all times, som jeg kjøpte med det samme jeg så at den ble tilgjengelig på Rema 1000. Dere husker kanskje snappen jeg la ut den gangen – hvor jeg viste begeistringen over en tannbørste som ikke var laget av plast? Dette var ikke noe samarbeid – kun en varm anbefaling til mitt publikum, men når jeg nå kom over flere bilder av den på Insta, ble jeg helt nødt til å ta kontakt med Humble Brush, for å høre om de kunne tenke seg å jobbe med meg. Jeg eeelsker jo denne tannbørsten, så da var jeg så freidig at jeg spurte om de kanskje kunne være interessert i å sponse oss med et par-tre tannbørster, haha.

Siden jeg nå har tre tannbørster foran meg, skjønner dere kanskje at responsen var positiv, så nå kan jeg stolt kalle meg en slags Humble Brush – ambassadør. Eller… Det var nok kanskje å ta litt hardt i… Jeg er vel heller en selvutnevnt ambassadør, haha. En stolt, selvutnevnt ambassadør! Lol!

Men hallo… Denne tannbørsten. Ikke bare ser den superfresh ut, den er også miljøvennlig. Tenk hvor mange milliarder av tannbørster som produseres hvert år, da!? Mange av disse havner i naturen, og som vi alle vet, er plast et stort miljøproblem! I hvert fall den plasten som ikke resirkuleres og som havner i det fri. Tenk at det kan ta 10-20 år for en handlepose, og 450 år for en plastflaske å forsvinne! Er det ikke helt vanvittig? Plast forsvinner ikke slik som organiske materialer, men brytes bare ned i mindre og mindre biter.

Denne tannbørsten her, derimot, har et 100% nedbrytbart håndtak, laget av bambus – den planten i verden som vokser raskest. Den er naturlig antibakteriell, noe som betyr at ekstra tilførsel av kunstgjødsel eller plantevernmiddel er unødvendig.

Til og med pakken børsten er pakket inn i er også miljøvennlig! Tannbørsten er pakket i en nedbrytbar pappemballasje, og boksen er også laget av 100 prosent resirkulert materiale. Tre ganger hurra her altså!

Og så må vi ikke glemme det viktigste av alt…

… For hver Humble Brush som blir solgt, hjelper The Humble Smile Foundation barn som trenger det ved å gi tannbørster og tannpleie. Dette gjør meg så ubeskrivelig glad ♥

The Humble Smile Foundation mener nemlig at god munnhelse bør være en grunnleggende menneskerett, noe jeg er helt enig i. Dette fantastiske teamet består av en global gruppe av tannleger som brenner for god munnhelse til mennesker over hele verden, og visjonen deres er å hindre lidelse forårsaket av tannplager. Dette gjøres ved å informere, lære bort og donere over hele verden der behovet er størst. Så… Ikke bare gjør du miljøet en tjeneste ved å kjøpe Humble Brush… Du kan også hjelpe de som trenger det mest!

Nå pusser vi tennene med ekstra god samvittighet! Bli med å gjøre en forskjell du også ♥ Tannbørsten får du kjøpt i alle dagligvarebutikker, på helsekost og på apoteket, og den koster ikke mer enn en «vanlig» tannbørste!

Vi slumrer litt i dag, og ligger fortsatt under dynen. Jeg har hentet meg en kaffekopp, så nå holder vi på å våkne til liv med rykende varm kaffe og ferske nyheter. Beste måten å våkne på, spør du meg!

Har dere noen planer for dagen, fine venner?