Annonse

DET ER SÅ TYPISK MEG…

Hei igjen, skjønnheter ♥

Håper dere nyter kvelden før kvelden før kvelden, hihi.. Det er vel nå man skal tenkte på å la julefreden senke seg, eller hva? 

Jeg har enda ikke kåret månedens leser for november, og med tanke på at vi har kommet så langt som til 22. desember, så er det vel på høy tid! Trykk på play for å se hvem som stikker av med tittelen, samt et spudlende gavekort fra StyleConnection ♥

Nå skal straks utover til mamsen og Jon med alt jeg har handlet i dag. Jeg har fått ansvaret for en både pinnekjøtt og julepålegg, og det sier seg vel selv at det begynner å bli skrapa i butikkhyllene når vi er så nærme julaften. Dette resulterte i fem runder i fem ulike dagligvarebutikker, og det er fortsatt et par ting som mangler. Pokker ta, altså.. Typisk meg å være så sent ute, haha. 

Det blir nok jul likevel.. Så lenge mamma får ansjosene sine, er det all good, og ansjosene fikk jeg heldigvis fatt i på den siste butikken jeg var innom, hehe. 

Hva gjør dere på i kveld, darlings? Deilig å lese kommentarene deres på forrige innlegg, forresten.. Det er så godt å se at vi er flere 80’s- og 90’s kids som lengter tilbake til den magiske barndomsjulen…

Annonse