Annonse

DET ER SKIKKELIG NERVEPIRRENDE

Beklager fraværet i går, fininger. Jeg skjønte i løpet av dagen at det å ikke oppdatere sosiale medier nå når jeg er såpass nærme termin, fører til en del spekulasjoner. Da jeg sjekket innboksen på Instagram i går kveld, var det mange som hadde spurte om jeg var på vei til føden, men det kan jeg altså i dag bekrefte at jeg ikke er, hihi.

I går var det nemlig bare så mye som skjedde, og på planen stod både feiring av min kusines datters 2-årsdag samt hang out med Stine. Timene bare fløy, og da jeg kom hjem litt ut på kveldingen, var det all about sofa og de siste episodene av Walking Dead. Vi hadde jo helt glemt at vi ventet i spenning på sesong 8, og gleden var stor da vi plutselig fant den på HBO.

Tenk at det i dag bare er 13 dager til termin. I følge preglife-appen er svangerskapet nå 95% fullført, og babyen i magen er hele 50 cm lang. På tross av at mini bare har én arterie (det skulle vært to) og én vene i navlestrengen, har han vokst som han skal og følger normal vekstkurve. Det er vi skikkelig glade for! Han veier nå ca. 3,30 kilo, og er en aktiv liten krabat.

Jeg må innrømme at den vanvittige aktiviteten på kveldstid er ganske så ubehagelig. Han liker visst å sparke meg opp i ribbeina og utover mot siden, og det gjør faktisk ganske vondt, haha. Men heldigvis er det mye bevegelse, og jeg synes jo det er skikkelig koselig når han gir lyd fra seg.

I går fikk jeg hentet det siste hos Stine som vi er så heldige å få låne. Nå er både babynest og bæresjal på plass, og før helgen kom babygymmen også. Den er det jo fortsatt en stund til vi får brukt, men det er likevel kjekt å vite at vi har det meste på stell. Fødebagen er pakket og klar, så nå kan han faktisk bare komme!

Det eneste som mangler nå er navnet til den lille. Vi er fortsatt helt lost, og det stresser meg. Jeg vet at han ikke må ha et navn med det samme han kommer ut, men vi vil jo gjerne begynne å kalle han for det han skal hete så fort som mulig, i stedet for «lille venn» eller «mini» . Det går jo ikke! Vi har bestemt oss for å se han først i håp om at navnet bare kommer til oss som lyn fra klar himmel. Vi er fortsatt veldig glad i navnet Falk, så nå gjenstår det å se om han er en Falk eller ikke. Åh, hadde vi bare hatt en sterkere tilknytning til navnene på listen… Det hadde gjort saken så mye bedre!

Solen skinner i Oslo i dag, og jeg går i grunn bare rundt og venter på at riene skal kicke inn, haha. Det er så sjukt å tenke på at han kan komme når som helst, og det er rett og slett skikkelig nervepirrende. Han kan komme i kveld, liksom, haha! Wææææ!

Håper dere har en vidunderlig start på uken, vakre venner. Jeg titter innom litt senere i dag ♥

Annonse