Annonse

DET ER VIKTIG Å DRØMME SEG BORT…

 

//Konkurranse i samarbeid med Kilroy

Helloooo!

Åhåj… Da var det back to reality, og det føles alltid like tungt å komme tilbake i full jobb etter flere dager med deilige helligdager. Vekkerklokken ringte klokken 07.00, men jeg klarte ikke dra meg opp før klokken 09.00. Heldigvis har jeg vært supereffektiv så langt, og allerede fått unna mange punkter på to do-listen.

Innimellom jobb, er det viktig å drømme seg litt bort. Er dere ikke enig? Det er liksom noe med disse dagdrømmene som gir en ekstra drive og energi, og det er lettere å være effektiv om man har noe å se frem til, som f.eks. en fest med venninnegjengen, en weekend getaway med typen, eller en ferie til solfylte strøk.

Akkurat nå drømmer jeg meg laaaangt bort… Jeg drømmer meg bort til sunny California og til roadtrippen Dennis og jeg legger ut på om ikke så altfor lenge. Follow your dreams, sier jeg bare… Det er så viktig å leve i nuet, og følge drømmene sine… Sånn som man så tydelig ser i den lille snutten under her. Her har du drømmerne… Livsnyterne! De som bare hopper i det, som prioriterer livet, og som tillater seg selv å reise av sted. Jeg elsker dette!

Dette kan bli akkurat deg! Deg og en venn, kjæreste eller familiemedlem, for som jeg nevnte for noen dager siden, kan drømmen gå i oppfyllelse i Kilroy sin superdeilige konkurranse!

Nå kan du altså vinne din drømme-road trip, og det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er  å laste opp ditt Weird Winning Face på Instagram med hashtaggen #weirdwinningface, samt tagge den heldiggrisen som skal få lov til å bli med deg på tur.

Du kan også laste opp ditt bilde HER, og så er det ikke helt dumt å følge @KILROYnorway på Instagram ♥

Dette er så vidunderlig, og under her er mitt bidrag i konkurransen, haha! Jeg blir selvsagt ikke plukket ut som vinner, men en fargerik unicorn føler jeg er et ganske så innafor Weird Winning Face!

IMG_4456

Lykke til, fininger!

Hva står på planen i dag, forresten? Er det tungt å være tilbake fra ferie?

LOVE YOU ALL

Annonse