Annonse

DET FØLES UBESKRIVELIG BRA…

God lørdag, rockeboller ♥

Jeg er på plass i sjappa, og sjonglerer mellom ekspedering av fine kunder, og redigering av bilder fra gårsdagen. Som Pay skrev så fint i sted; «Jeg døøør av kjærlighetssjokk» , og det er jo faktisk det vi gjør, haha. I går hadde vi nemlig vårt første møte med Stine sin lille baby, som valgte å melde sin ankomst tre uker før tiden. Her er’n – verdens nydeligste Jax!

En av mine aller beste venninner har fått barn, og det føles helt vanvittig å være med på denne reisen. Jeg har flere gode venner som har fått både en og to unger, men når det blir så nært som dette, føles det ekstra spesielt. Stine og jeg har jo hatt en lang historie, og hun har vært en svært viktig del av livet mitt siden 2010 da jeg flyttet til Oslo. Hun ble fort min nærmeste her borte, og lite visste vi for syv år siden, at vi nå skulle sitte å holde på et lite nurk. Den gjengen vår her i Oslo har jo vært i overkant busy av å leve, og bebiser har vært en svært lite sentral del av fremtidsplanene. Nå er vi her, og det føles helt vidunderlig.

Jeg er så stolt, så glad, og så imponert over min kjære Stine, som kom seg gjennom de sjuke smertene, og klarte å presse ut dette mirakelet her. Det er jo søren meg ekstremsport, det der. Kvinner, ass… Helt rått!

Åh. Vi er så lykkelige hele gjengen, og gleder oss til å innta (fille)tanterollen. Jeg gleder meg så ekstremt mye til fortsettelsen!

Nyt lørdagen, fininger. Jeg er veldig glad i dere ♥

Annonse