Annonse

DET FØRSTE SOM MØTER DEG!

Hei igjen, skjønnheter 

Jeg er fortsatt ikke helt ferdig med dette interiørsnakket, og nå gjenstår det bare å vise frem bad, gangen i 2. etasje, samt walk-in når dette kommer på plass.

Gangen i 1. etasje ser dere under her, og jeg er veldig fornøyd med leilighetens førsteinntrykk. En gang betyr faktisk ganske mye.. Dette er rommet hvor du ønsker gjestene dine velkommen, samt velkommen tilbake.. Det er her du kysser samboeren før hun eller han stikker på jobb, og det er dette rommet som er det første som møter deg når du kommer hjem. Derfor synes jeg at rommet skal være koselig og innbydende, i tillegg til å gi deg en deilig følelse av at du er hjemme. 

Hope you like 


Fillerye fra TGR – tilsvarende HER // Kommode fra Skeidar HER – denne er perfekt når man ikke har så mye plass // Superfresh blomsterpotte fra Ting HER // Knallrosa stearinlys fra TGR // Hvit ananas fra Åhlens // Kobberfarget ananas fra Kremmerhuset // Gul veggknagg fra Ting HER – dette er uten tvil den smarteste og ikke minst kuleste måten å henge opp jakker på, når man ikke har plass til stumtjener eller vanlig veggheng // Speil fra Skeidar HER // Lysestaker fra Søstrene Grene – tilsvarende HER // Pistolvase fra Bloomingville HER // Vegghengt hånd i typen «grab» HER – perfekt til nøkler og som en festlig detalje i gangen

Nå kom mannen hjem fra jobb, så nå skal jeg legge bort dataen og gå i gang med å lage middag. I dag blir det pasta med hjemmelaget pastasaus, haha. Satser på at jeg nailer oppgaven!

Hva står på planen i kveld, darlings?

 

Annonse