Annonse

DET FØRSTE SOM MØTTE OSS DA VI KOM HJEM…

Hva da jetlag?? Lol!

Klokken 03.47 lå jeg lys våken i sengen, og uansett hvor hardt jeg prøvde å sove videre, var det rett og slett kul umulig. Det er så mye som skal ordnes og fikses, og med det samme jeg begynte å tenke på alt jeg har på To Do-listen, ble jeg så giret og stresset at det var umulig å lukke øynene. Det bærer jo videre til Palmesus i dag, og nå sitter jeg her på kjøkkenet og forbereder intervjuene jeg skal ha med x-antall artister. Dette blir knall!

Men okei… Det er på tide å vise dere hva som faktisk møtte oss da vi ankom cribben i går, haha. Jeg dævver av latter, for det kunne jo virke som vi ikke hadde vært her på flere måneder! Tidligere i vår la jeg ut dette bildet av hagen vår… Her ser det jo ganske så friskt og ryddig ut, ikke sant?

IMG_5334

Og så bare…

Hva da ugress? Har jeg ikke sett, haha.

Hele uteplassen er altså et eneste stort vissent område, hvor ugresset har fått vokse fritt de siste 6 ukene. Det verste er jo at jeg synes det ugresset ser ufattelig sjarmerende ut, så nå skal jeg faktisk bare la det gro.

IMG_0833

Jeg hadde en følelse av at de fleste blomstene hadde visnet, og der traff jeg sannelig jackpot, gitt. Det var ikke mye fargerike blomster igjen, så neste uke blir det en ny runde på Plantasjen. Dette her er jo så stusselig atte hjelp!

IMG_0825

IMG_0830

Nå får jeg fortsette med dagens gjøremål, som gjøres i kombinasjon med sterk og god kaffe! Herregud som jeg har savnet litt skikkelig kaffe, så dette er rett og slett helt vidunderlig.

Nyt dagen så lenge, så sees vi igjen om noen få strakser. Jeg har en herlig konkurranse på lur til dere senere, som garantert vil falle i smak.

LOVE YA – deilig å være hjemme igjen ♥

 

Annonse