Annonse

DET HYGGELIGSTE STEDET I OSLO

Folkens? Vi må snakke om det hyggeligste stedet i Oslo – en oase som gir følelsen av å være i utlandet. Dette er nemlig så ikke typisk Oslo – eller Norge, for den saks skyld, og er det triveligste stedet å henge i hovedstaden. Her er det like hyggelig å ta med seg vennegjengen, som å dra på date… La meg presentere Prindsen Hage!

Her har Dennis hengt i hele sommer sammen med kompisene sine, og selv hadde jeg jomfruturen i går. Stedet dukket opp i fjor, men det har tydeligvis gått oss alle hus forbi. Hvordan er det mulig? Her finner du altså mange food trucks, et herlig utvalg av god øl, solstoler, bordtennis, trær, blomster, benker, bord og stoler, en grønnsakshage, diverse spill, lyslenker i trærne, et lite drivhus, fargerike hengekøyer, og selvfølgelig en storskjerm som i disse dager viser VM, men som ellers viser film… Hyggelig? Så sjukt hyggelig! Dette er et sted dere bare må oppleve når dere er i Oslo, så kom dere til Storgata 36 ASAP!

I går kveld tok Mia, Pay og jeg turen hit for hygge, skravling og et par øl før leggetid – en perfekt avslutning på lillelørdagen, med andre ord…

Åh! Er det ikke fantastisk? Her skal jeg uten tvil dra tilbake flere ganger, og jeg gleder meg allerede til neste visitt.

Vi er akkurat ferdige med å spille inn en ny episode av «Frokostpraten» , så sjekk ut kanalen vår i løpet av få strakser, om dere er keen på å ta en titt. I dag viser vi dere noe vi overhodet IKKE bør vise dere, haha.

Suss og klem

Annonse