Annonse

DET KLIKKER FOR MEG!

//Lokal tid: 20.56

Folkens???

Nå er det like før jeg fyrer dataen inn i veggen, og kaster meg selv ut av vinduet! Tilkoblingen til dette forbanna internettet er så latterlig dårlig, at jeg ikke får lastet opp et eneste bilde. Tenk det – Ikke ETT! Og det gjør jo en sånn utålmodig sjel som meg rimelig sur og gretten, så nå er jeg ikke hyggelig å være sammen med lenger, haha.

Heldigvis er nettet bra nok til å få svart på mails, så jeg får i hvert fall gjort noe av det jeg skal!

Hold ut med meg, fininger. Vi sjekker inn på nytt hotell i morgen, og da skal jeg gi dere så mange innlegg atte hjelp! Jeg har en haug av bilder jeg vil dele med dere, samt en haug av tanker… Soon, oh so soon!

I love you, nå vet dere i hvert fall grunnen til mitt fravær…

Har dere det fint?

Annonse