Annonse

DET KOKER I HOVEDSTADEN

«Nordmenn er sykelig opptatt av været» … «Nordmenn + vær = samtaleemne» … «Alle snakker om været» … «Er det noen som snakker så mye om været som nordmenn?» … The list goes on and on…

Hahaha, jeg måtte bare google «nordmenn og vær» , og her er bare noen av overskriftene som kom opp! Det kommer faktisk opp så mange som 240000 resultater når man googler denne kombinasjonen, og det forundrer meg ikke i det hele tatt, haha. Vi snakker om været hele tiden, og det går vel egentlig ikke en eneste uke her på bloggen, uten at været blir nevnt. Sorry! Men – jeg er nordmenn… Og været opptar oss. Spesielt nå som vi har slått varmerekorden i 1937, og slikt vær blir det god stemning av!

I går møtte jeg jentene på Sørenga – et sted jeg aldri har besøkt før, noe som er helt bak mål, siden jeg tross alt bor i nærheten. For et fantastisk deilig sted da gitt! Det er jo en haug av spisesteder langs hele bryggen, og dette er virkelig en hyggelig plass for date med enten kjæresten eller jentene. Perfekt! Mens vi satt og hygget med kald øl og en matbit, vandret folk i baris og bikini forbi – man skulle jo tro at man var i syden, haha. Syden er jo livet! Og nå er syden i Oslo ♥ Jeg elsker det!

Dennis har reist til Stavanger, og jeg sitter nå og nyter et glass rosé i det varme været. Det blir en rolig fredagskveld på meg, og det passer meg i grunn midt i blinken. Det har vært så mye styr den siste uken, og nå trenger jeg å senke skuldrene og heve beina. Hei, helg ♥

Har dere en fin kveld, skjønne venner?

Annonse