Annonse

DET KOSTER SÅ LITE!

God morgen, verdens fineste lesere ♥

Nå er jeg omsider ferdig med pakking av alle gavene til de som fortjener en ekstra oppmerksomhet nå i julen.. Jeg hadde aldri sett for meg at såpass mange skulle åpne seg opp for meg, og dele sine historier – det varmer så inderlig at dere viser meg en slik enorm tillit.

Jeg har fått over 200 mails fra en gjeng fine mennesker som gruer seg til jul, og det har dessverre vært helt umulig for meg å svare alle. Ikke har jeg muligheten til å sende ut såpass mange pakker heller, men litt over halvparten får tilsendt gaver i dag, som jeg håper vil bidra til en litt hyggeligere julefeiring. 

I disse hektiske juletider er det ekstra viktig å være litt oppmerksom.. Man forsvinner lett inn i en egen boble av lykkerus og julekos, og da er det dessverre lett å glemme at det er mange der ute som ikke har det så innmari lett.

Det koster så lite å bidra til en bedre desember for dem rundt deg – et smil til en fremmed kan bety mer enn du aner. Strekker økonimien til kan man jo også kjøpe et av disse gatemagasinene, og i tillegg til å gjøre en hyggelig handel, også slå av en prat med selgerne. I går ble jeg stående å prate lenge med narkoman som solgte Juleboka 2015, og det var så tydelig at han var pratesjuk og glad for å bli både hørt og sett.

Kjære dere, løft blikket når dere er ute og handler nå i julen… Smil, prat og vær et medmenneske!

Nå må jeg komme meg på posten, og deretter blir det lunsj med Dennis og litt vandring i Jul i Vinterland. Det er jo så koselig der nede at du blir rørt til tårer, haha!

Hva står på planen deres i dag da? Er det juleferie for fullt nå? 

Klem i fleng ♥

Annonse