Annonse

DET KRIBLER I MAGEN…

What a day… Nå er vi så sliten atte hjelp, men sånn sliten på en skikkelig god måte. Vi har jo vært over alle hauger i dag, for å handle inn det siste som må på plass før åpningen på torsdag, og har helt frem til nå både skrudd og montert, herjet og hojet.

IMG_1147

Det begynner å ta form, det er det ingen tvil om, og jeg kan jo røpe så mye som at det ikke bare blir klær fra StyleConnection som blir å finne i denne sprudlende butikken…

Jeg er jo kjent for å elske små og morsomme dupeditter, som man bare får fatt i når man er i utlandet… Vel, ikke nå lenger ♥ Her i butikken vil dere nemlig få muligheten til å shoppe superhappy produkter, og vi snakker alt fra både unicorn-tøfler, shampoo, neglelakk, ballonger, bursdagslys og viskelær, til armbånd, kort, in-flight-kits, morsomme plaster og råkule sokker. Yup, that’s right, og jeg håper dette er til begeistring for dere alle sammen.

IMG_1145

IMG_1149

IMG_1150

IMG_1144

Åhåj… Om bare to dager smeller det, og det kribler i magen… Det kribler i hele kroppen, faktisk. Dette er jo helt sjukt!

Nå blir det middag og total avslapping på såffan, før litt mer jobb senere i kveld. Håper på å se en hel haug av dere på åpningen på torsdag – da hadde jeg blitt så glad ♥

Nyt kvelden, darlings!

Annonse