Annonse

DET MAGISKE RESULTATET!

God morgen, lovelies ♥

Det er mandag og en ny uke, og den starter her i Bergen. Jeg har nemlig et møte her i byen, før vi setter kursen tilbake til hovedstaden, men før jeg hopper ut av hotellrommet, har jeg den store gleden av å vise dere det magiske resultatet av fotoshooten jeg arrangerte forrige uke. Noen av dere har nok allerede sett en liten smakebit på bloggen til Anna, men her kommer i hvert fall litt mer å kose seg med – HURRA!

Altså.. Jeg blir nesten litt rørt. Er det innafor? Dette er jo tross alt min lille baby – StyleConnection, altså.. Jeg designer og skaper klær jeg ELSKER, og som jeg føler mangler i garderoben. Jeg følger ingen trender, men kjører på med det jeg selv synes er fresht, uavhengig av motebilde og andres meninger, og det funker!! Når jeg ser to flotte jenter som Anna og Elin iført mine kreasjoner, blir jeg så stolt at det gjør vondt. Men råfresh make-up by Therese, neglelakk fra OPI og Ane bak kamera. Dette er magi!

Jeg håper dere liker det dere ser, kom gjerne med tilbakemelding – det er alltid stas ♥

Anna
Antrekk 1: Silver Blocked Sweat HER
Antrekk 2: Pinapple Tee (coming soon)
Antrekk 3: Beach Babe Bikini Top HER // Beach Babe Bikini Bottom HER // Beach Towel HER

Elin
Antrekk 1: Sweat Skirt – Black HER // Twinkle Cropped Sweat HER // Tattoo Choker HER  
Antrekk 2: Hot Tropic Bikini Top HER // Boyfriend Denim Shorts (coming soon) // Leo Flower Sweat HER // Festival Sunnies (coming soon)
Antrekk 3: Hot Tropic Bikini Top HER // Hot Tropic Bikini Bottom HER // Beach Towel HER

Kristin
Antrekk 1: Big City Lights Leggings HER // Mesh Long Tee (coming soon)
Antrekk 2: Sweat Skirt – Light Grey (coming soon) // Palm Sweat HER 

Åhåj.. Er det ikke fresht? Har dere sett noen sååå fantastiske bilder før? Jeg er i lykkerus.. Dette her er så StyleConnection som det kan få blitt – feelgood all the way ♥

Nyt dagen, verdens beste lesere!

Klem 

Annonse